Merhaba arkadaşlar ben 17 yaşındayım ve şuana kadar saçımı hiç boyamadım bu gördüğünüz renk doğal rengi sadece 1 ay önce açıcıyla açmaya çalıştım ama bende etki etmedi.Sıkıldım hep aynı olmasından.Aslında şu yaşıma kadar hep renginden memnundum ama çevremde herkes saç boyuyor benimde dikkatimi çekti farklılık istiyorum artık.Saçlarım yazın daha açık duruyor kışın daha koyu sanki ve yağlanınca siyah gibi geliyor gözüme....Ama annem dahil tanıdığım bir çok kişi doğal rengi çok güzel boyama diyor.Ama bu görmüş olduğunuz hilary duffın saç renginide yakışır diyorlar.Ne yapsam bilemedim saçımı boyatsam mı? ve rengininde ne olduğunu bilemedim bir kutuda sadece bu boyadan satılıyormudur eğer öyleyse sadece uçlarına denerim yada kuaförlük mü hiç anlamam bu işlerden :)
Eki Görüntüle 315591 Eki Görüntüle 315592
kızlar ben bir açıcı aldım bu kadar açacağını bilmiyordummmm gelişi güzel saçımın yan tarafına sürdüm ara ara sürdüm böyle sarılıklar olduu garip oldu ne yapsam sizce tamamen boyatsammı? yoksa uzasınlar uzadıkça kesiliyor zaten beklesemmi akana kadar ve açıcı her yıkamada akıyorsa hiç boyatmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?