- Konu Sahibi elma_xsxekeri
mrb arkadaşlar benim saçlarım kahveydi saçlarım uzasın die bi karışım yaptım saçlarım çok koyulaştı içindeki hint yağından oldu sanırım şimdi saç rengimi açmak istiyorum yardımcı olun lüttfenn!!!!!!!!!:sm_confused:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçlarımın rengi açılsın diye sarı renkli şampuanlar var ya bebek şampuanları onlardan kullandım açılmıştı.bide papatya suyu kullanmıştım.bir arkadaşımda koyu kumral saçlarına sarı renkli saçlar için şampuandan kullandı açıldı.
mrb arkadaşlar benim saçlarım kahveydi saçlarım uzasın die bi karışım yaptım saçlarım çok koyulaştı içindeki hint yağından oldu sanırım şimdi saç rengimi açmak istiyorum yardımcı olun lüttfenn!!!!!!!!!:sm_confused:
benim saç rengim güneşte kızılımsı bir renk alıyor.normaldede karamel in açık tonunda.ben oksijenli su kullansam saç rengim hangi renk olur?ayrıca oksijenli suyun süresi ne kadardır*ömür boyu kalıyormu saçta?
Ben papatya suyunuda Kullandım ama pek açmadı.Şimdi kolestonun Oksidan sütünü kullanıyorum sürüp güneşe cıkıyorum Her yaz yaparım bunu ama ilerleyen zamanlarda koyulaşmaya baslıyoo.doğal olmasını istiyosan gene papatya suyunu dene derim ama Koleston çok iyi minik bi şişesi war hemde 1ytl :)
ewt bnde onlardan kullanıyorum sürekli çokta güzel oluyo :)