Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSac Renkleri İcin Tavsiyeler
Dogal sac rengimi demek istedin cnm :) evet keske dogal olabilse saclarimiz.. Var tabii ki dogal saci olanlar onlara imreniyorum dogrusu keske hic ellemeseler :) senin de mi kendi saclarin yoksa
Dogal sac rengimi demek istedin cnm :) evet keske dogal olabilse saclarimiz.. Var tabii ki dogal saci olanlar onlara imreniyorum dogrusu keske hic ellemeseler :) senin de mi kendi saclarin yoksa
Merhabalar..ben degilde bi arkadasim icin sorucam hemen cvplarsaniz sevinirim.saclari koyu kestane ama kahve istiyo sizce olurmu siyah gibide dursun istiyo bide hangi marka onerirsiniz simdiden tesekkurler
Merhabalar..ben degilde bi arkadasim icin sorucam hemen cvplarsaniz sevinirim.saclari koyu kestane ama kahve istiyo sizce olurmu siyah gibide dursun istiyo bide hangi marka onerirsiniz simdiden tesekkurler
Arkadaşlar lutfen bana yardım edin özellikle kuaforler saça takıntılı bir insanın şimdiki rengim pilatine yakın istedim renk cara delevingne nin rengi bu renge evde nasıl ulaşabilirim kuafore gitmiyorum sacimi mahvetti ve güvenmiyorum bana marka ve numara verirseniz sevinirim lufen