• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendirici Tavsiye

Nerrantsula

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
353
Puanlar
303
Merhabalar herkese, güzel bir gün olsun

Benim saçlarım makinayla normal kuruttuğumda dümdüz oluyor, ancak biraz köpükleyip vigoyla kuruttuğumda dalgalı. Yazın kendi kendine kuruduğunda da dalgalı.

Şimdi saçlarımım kısa kestirdim, kulak arkası yapınca 3 parmak falan aşağıda, omzuma bile değmiyor yani.

Dalgalı dalgalı yapınca çok tatlı oldu kuaför ama ben evde onu nası yaparım bilmiyorum.

Milattan kalma bi maşam var ama hiç kullanma alışkanlığım yok. Onu mu kullanmaya çalışsam ya da kullanımı daha rahat, kısa saça uygun, dalga/bukle yapabilen bir ürün öneriniz var mıdır? Saçlarım zaten yanmıştı boyadan, maşa kullanmasam diyorum. Dyson vs o kadar para veremem.

Önerilerinizi bekliyorum

Bu kuaför sonraki ilk hali, yanık kısımlar gitti boyandı kesildi bu halini çok sevdim ama şuan pırasa gibi yine.

1769506058004.webp

32 mm maşa satın alabilirsiniz.

32 mm maşa satın alabilirsiniz.
Marka, model öneriniz olur mu? Kesin her yerimi yakarım zaten ama yapa yapa alışılır heralde.
Böyle tatlı bukleler için komple mi maşalamak gerekir yoksa aralardan parça parça yapsak da benzer bir görüntü verir mi sizce?

Marka, model öneriniz olur mu? Kesin her yerimi yakarım zaten ama yapa yapa alışılır heralde.
Böyle tatlı bukleler için komple mi maşalamak gerekir yoksa aralardan parça parça yapsak da benzer bir görüntü verir mi sizce?
Saçın yarısından itibaren tüm saça yapmalısınız. Arzum, fakir bunlar iyiler. 32 mm olması önemli. Diğerleri düğün maşası gibi oluyor.

Back
X