G gizl Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2013 92 7 6 35 Muğla 4 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gizl #1 kızlar yuzum hafif uzun gibi sizce uzun sac mı daha yok yakısır yoksa kısa sacmı
hannesli Desert Rose Kayıtlı Üye 24 Nisan 2013 5.848 9.871 178 4 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gizl #2 yuzun uzunsa kabarık saclar yakısır yanı bol dalgalı saclar yada kıvırcık saç yakısır.. mutlaka volumlu olmalı sacın... düz saç yuzu daha da uzun gösterırır.... kucuk suratlara omuzdan daha kısa saclar gider ama yuzun uzunsa omuz hızanın ustune cıkarma derım kısalıgını..
yuzun uzunsa kabarık saclar yakısır yanı bol dalgalı saclar yada kıvırcık saç yakısır.. mutlaka volumlu olmalı sacın... düz saç yuzu daha da uzun gösterırır.... kucuk suratlara omuzdan daha kısa saclar gider ama yuzun uzunsa omuz hızanın ustune cıkarma derım kısalıgını..
alone2 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2013 3.831 416 0 Ankara 4 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gizl #3 üstü kabarık alta doğru incelen modeller kahküllü modeller kütler iyi gider
vargasabreu mutedil Kayıtlı Üye 14 Aralık 2013 8.315 6.281 448 4 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gizl #4 Kısa saç daha çok yakışıyor. Benimde yüzüm uzun ve küçük. Kısa kestirmiştim saçımı çok yakıştı ama ben uzun saç sevdiğim için tekrar uzattım şimdi belimde saçlarım. Ama kısa daha çok yakışıyor gerçekten.
Kısa saç daha çok yakışıyor. Benimde yüzüm uzun ve küçük. Kısa kestirmiştim saçımı çok yakıştı ama ben uzun saç sevdiğim için tekrar uzattım şimdi belimde saçlarım. Ama kısa daha çok yakışıyor gerçekten.
G gizl Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2013 92 7 6 35 Muğla 4 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gizl #5 hannesli .!.: yuzun uzunsa kabarık saclar yakısır yanı bol dalgalı saclar yada kıvırcık saç yakısır.. mutlaka volumlu olmalı sacın... düz saç yuzu daha da uzun gösterırır.... kucuk suratlara omuzdan daha kısa saclar gider ama yuzun uzunsa omuz hızanın ustune cıkarma derım kısalıgını.. Genişletmek için tıkla... saclarım dumduz ve hiç şekil tutmuyor .s
hannesli .!.: yuzun uzunsa kabarık saclar yakısır yanı bol dalgalı saclar yada kıvırcık saç yakısır.. mutlaka volumlu olmalı sacın... düz saç yuzu daha da uzun gösterırır.... kucuk suratlara omuzdan daha kısa saclar gider ama yuzun uzunsa omuz hızanın ustune cıkarma derım kısalıgını.. Genişletmek için tıkla... saclarım dumduz ve hiç şekil tutmuyor .s