Saç takıntım beni depresyona soktu

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.087
333
Bir iki çift beni kendime getirecek cümleye ihtiyacım var çünkü yaşadığım yerde çok yalnızım kimseye içimi dökemiyorum ve kendi kendime de yetemiyorum artık.
24 yaşındayım öğretmenim ve sanırım artık takıntılı bir insanım ben. Saçlarımı geçen sene tam istediğim renk olan küllü kumrala boyatıp ombre yaptırmıştım 24 yıllık koyu kahve saçımdan sonra bu saç beni dünyanın en güzel kızı hissettiriyordu kendimi bulmuştum sanki ve sonra bi hatayla saçım turunculaştı iyice yıprandı kestirmeye karar verdim kısa kestirdim uzun saçlarımı ve alışamadım.. Turunculuğu kapatmak için koyu renge boyattım sonuç kısa ve koyu renk berbat bir eflatuns.. Saçımı toplamayan ben 4 5 ay boyunca sürekli toplu gezdim, makyajı da süslenmeyi de bıraktım. Bu böyle gitmez diyerek çok ünlü bir kuaföre gittim istanbul'da 600 tl bayıldım ve saçlarımı eskisi gibi yapamadı, tüm umutlarım çöpe gitti çünkü bir daha işlemi asla kaldırmaz saçlarım bunu yapamam. Kendimi tam iyi hissedecekken yine başa döndüm dibe çöktüm. Uykumda bile saç görüyorum kafamın içinde sadece eski saçlarım var. Kafayı yiyeceğim, çalışmasam çoktan yemiştim hatta.. Az değil uzun zamandır bu kafadayım çıkamıyorum içinden çözemiyorum bu kadar basit bişeyi takıntı haline getirmem çok komik ama yapamıyorum...
Allah'a şükretmeyi unutmayan bir insanım her durum için iyi veya kötü, bunu günde 10 kere aklıma getiriyorsam saç 1000 kere aklımdan çıkmıyor, bana yol gösterin nasıl atabilirim bu düşünceyi

Nasıl yani şuan eflatun mu saçların

İlk yaptırdığın yere gitseydin keşke.
Kısa kestirsen bile rengini koyulaştırmayıp kaynak yaptırabilirdin.

kuaforler turunculugu atmak ıcın gri renk kullanıyorlar benım sacım kızılken cevırmıstım hemde kendım kuafor kesın halleder grı zaten kullu saclarda kullanılıyor bıraz yogun olsun 1 boyada bıter bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…