Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Tebeşiri Aldım

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Yeri burasi degil biliyorum, affola.

Bugun toka almak icin girdigim yerde sac tebesiri diye bir sey gordum, pembe ve mor rengi kalmis sadece 4 lira da olunca ikisini de aldim. Arkasinda islak saca uygulayin yikayinca cikiyor falan yaziyordu.

Daha hic surmedim, yarin gunduz gozuyle denemeyi dusunuyorum. Ama sacimdan cikmazsa diye korkuyorum. Deneyen yardimci olabilecek var mi acaba? Sacimda az da olsa kalmasini istemiyorum tamamen eski rengine donuyor mu? Saclarim koyu renk degil bu arada.

Birşey olmuyo canım yıkayınca çıkıyo hatta iyi bişey değilse çok renk vermiyo

Birşey olmuyo canım yıkayınca çıkıyo hatta iyi bişey değilse çok renk vermiyo
Demin denedim ucuna sacim haric her yer boyandi sacimi hic boyamadi. Bir de sac tebesiri diye satiyorlar. Ben mi yapamadim diycem ama videolarda gorduklerim gibi yaptim :/

video sitelerinde sorunuzun cevabı mevcut ;)

Videolara baktim ama yine de sacimda kalir diye korkuyorum :) gerci hic boyamadi bile

fosforlu kalemle sac boyamak gibi bi sey. aman aman bi rengi yok zaten. su gordu mu akiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fosforlu kalemle sac boyamak gibi bi sey. aman aman bi rengi yok zaten. su gordu mu akiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Youtube da kapkara saclara bile etki ediyordu ben kalitesizini aldim sanirim. Evde duran soft pastellerim bile daha guzel renk verdi islatmadan hem de. Yarin islatip deniycem umarim istedigim gibi olur sacimi topladigimda bir kac tutamin renkli gozukmesini istiyorum, yarin ola hayrola :)

Back
X