- Konu Sahibi mahsunmenekse
-
kızlar deneyimleriniize güveniyorum saç tellerini kalınlaştırmak için ne önerirsiniz ? :uhm:
BENDE tresan ısırgan otlu şampuanı ve saç kremini kullanıyorum gerçeketen saç telerim kalınlaştı ve daha nakımlı oldu hele tresenin saç kremi süper ...
BENDE tresan ısırgan otlu şampuanı ve saç kremini kullanıyorum gerçeketen saç telerim kalınlaştı ve daha nakımlı oldu hele tresenin saç kremi süper ...[/QUOTE s.a ya ben demi kullansam sacalrım boyadan ve sitresten döküldü seyrekleşti( kremsiz hacısahir aldım içine 1 kaşık bal kattm sacalrım ışıl ışıl oldu dökülmeside durdu 3 qün dolgun ama sonra yine sönük ya cok ince telli sacalrım var ( bu tresan alsam içine 1 kaşık bal katsAm ama tresanın kremini kullanmasam olurmu acaba, cok afedersiniz sac kremi kullandığımda saclsrım yapş yapş oluyo ( sadce tresan şampuanını kullansam ofss qercekten kalın telli oluyo demi saclar, morel sıfır :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
BENDE tresan ısırgan otlu şampuanı ve saç kremini kullanıyorum gerçeketen saç telerim kalınlaştı ve daha nakımlı oldu hele tresenin saç kremi süper ...[/QUOTE s.a ya ben demi kullansam sacalrım boyadan ve sitresten döküldü seyrekleşti( kremsiz hacısahir aldım içine 1 kaşık bal kattm sacalrım ışıl ışıl oldu dökülmeside durdu 3 qün dolgun ama sonra yine sönük ya cok ince telli sacalrım var ( bu tresan alsam içine 1 kaşık bal katsAm ama tresanın kremini kullanmasam olurmu acaba, cok afedersiniz sac kremi kullandığımda saclsrım yapş yapş oluyo ( sadce tresan şampuanını kullansam ofss qercekten kalın telli oluyo demi saclar, morel sıfır :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
cnm şampuanın içine bal katma.çünkü bal zaten kabarmayı önlemek için katılıyo.e zaten ince telliymiş saçların katma sakın.benim de seninki gibi ne yapsam kabarmıyo ince telli olduğu için.saç kremini sadece uçlara uygula o da çok az uygula.ben de bu şampuanım bitince tresana başlamayı düşünüyorum.:çok üzgünüm:
ben kuföre danıştım.boyamak saç telini kalınlaştırmıyormuş.Sadece saç telini örttügünde kalınlaşmış hissi veriyormuş.ben de tresanı denemeyi düşünüyorum.umarım işe yarar.
ben
zeytin,badem,hint,susam ve çam terebentin yağını karıştırıp hafif ısıtarak bir pamuk yardımıyla saç diplerime yediriyorum.ve daha sonra 10 dk masaj yapıyorum.en az 4 saat bekliyorum.bu şekilde saç dökülme belli bir oranda azalttım.ama tabii saçlarımın daha gürleşmesini bende istiyorum.bu hem zaman hemde emek istiyor.ayrıca ağız yolulada çinko ve demir tabletleri içiyorum 1 aydır.
ya arkadaşlar bu tresanın şampuanıyla kremini nerden bulabilirim marketlere baktım yok ya lütfen söylerseniz sevinirim.bu arada çinko ve demir tabletlerinin adını yazarsanız sevinicem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?