L
loliloli
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mahsunmenekse
-
kızlar deneyimleriniize güveniyorum saç tellerini kalınlaştırmak için ne önerirsiniz ? :uhm:
Daha Kalın Saç Telleri için Bakım Kürü
1 çorba kaşığı toz jelatin
Saç tipinize uygun şampuan
Hazırlanışı ve Uygulaması
Toz jelatini şampuan şişesinin içine döküp, çalkalayın.
Saçlarınızı her zaman bu karışımla yıkayın.
-----------------
Ben de alıp denemeyi düşünüyorum,saçlarım boyadan ve düzleştiricimcen dolayı baya yıprandı.Ama deneyince zor açılmasından korkuyorum.
Benim saçlarımda kuaför yüzünden açıcıyla yandı kafamın tamamında kopuk saçlar var nasıl yatıştıracagımı bilmiyorum çok kötü görünüyor kısa kısa havada saçımı kullanamıyorum(
zaten boyadığında ilk başlarda kalın lık veriyo saca hacimi birzda olsa artıyo ama sonra yine eski haline dönüyo şu anki kullandığım şampuan bitsin tresan alcam ins sac tellerimde kalınlık olur,saclarımın arasında kalın teli saclar var ama tekli tüklü boyadan stresten inceldi bidaha boyamıcam sacımdaki boyadan kurtulmaya calısyorum ama inat eddiler biraz aktı yaofs halan kızıl(kabus qibi :çok üzgünüm:
içinde binbir çeşit kimyevi madde bulunan şampuanlar ve saç boyalarıyla saç köklerimizi zedeleyip döküyoruz sonrada kendi ellerimizle çare arıyoruz.her çeşit sektör var bunlar birbirinin destekçisi.ben dökeceğim sen çıkaracaksın tabi çıkar çıkarabilirsen dökülen saçları..böyle kardeş kardeş geçinip nafakamızı çıkaracağız bu kadın milletinin sırtından..anlaşması yapmışlar..ekmek parası onlarınkide..naaapacaaan yazıııık..
o kadar para harcıyoruz ,aaaahhhh biz kadınlar bazı erkeklerin şikayet ettiği kadar varız yani.bir uzman söylemişti piyasadaki en ucuz şampuan en pahalı şampuanlardan daha kalitelidir o da saç temizler farklılığı içindeki kimyasallar daha azdır beğenmediğimiz ucuz şampuanlarda.mesela 2.500 tl olan Hobi şampuan iyi bence iki günde birde yıkadınmı kebap kebaaap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?