Saç Rengi ve Saç Boyama Saç uçlarına balyaj rengi önerileri

psikolog33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
10
0
36
İçel Mersin
Selam kızlar!
Saçlarımı kestirmeye karar verdim, ama sadece önlerini :) Kahkül kestircem, uçlarına da balyaj istiyorum. Saçlarım kızıl-bakır-turuncu arası bi renk. Hangi renk balyaj yakışır sizce?

Kahkül kesimimi böyle istiyorum ve saçlarım da hemen hemen aynı renk.

Bu sac rengine uygun balyaj gelmedi aklima. Turuncu olabilir belki ama etrafta pek örnegi yok. Farkli renklerden hoslaniyorsan yesil ve mavi cok güzel olur.

Bu sac rengine uygun balyaj gelmedi aklima. Turuncu olabilir belki ama etrafta pek örnegi yok. Farkli renklerden hoslaniyorsan yesil ve mavi cok güzel olur.

Katılıyorum,resme bakmadan önce yazıyı okudum turuncumsu bir renk dediği için aklıma sarı balyaj geldi
Şu tarz

Eğer turuncu ağırlıklı bir renk olsayı saçlarınız bu şekilde sarı çok güzel olurdu
Uçlara doğru kendi saç renginizin birkaç ton açığını balyaj yapabilirsiniz

Son düzenleme:
Teşekkürler kızlar, ben de koyu yeşil düşünüyorum. Ama komik de olsun istemiyorum.

Eger siradan olmayan farkli bir tarzin varsa komik durmaz. Bu arada saclarin boya mi? Eger boyaysa bakir üzerine yesil rengin tutmasi imkansiz. Uclarini beyaza kadar acman gerekir.

hayır canım orjinal kızılım.

Hadi ya ne güzel...
O zaman uclarini palettenin acicisiyla acip yesil renge boyarsan koyu bir yesil elde edersin. Benim önerecegim boyalar:

Bu exicolorun mix tonu, cok cabuk akar ama deneyip görmen icin ideal, fiyati uygun, 5 lira.

Bu da su bazli boya. Bu da cok akar ama mix tonlar kadar cabuk solmaz, renkli sac elde etmek isteyenler icin ideal. Sampuan gibi uygulaniyor. Fiyati biraz daha fazla, sürekli kullanirim diyorsan almalisin. Benim bildigim jean's colors markasi var, arastirirsan daha bir cok marka bulabilirsin.

teşekkür ederim yorumlarınız için. hayatımda ilk kez yapcam sadece denemek için :) bir daha yapmam sanırım, boyamayı da düşünmüyorum zaten, 35ime kadar yolu var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…