• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç uçlarının sürekli kırılması ve Saç dökülmesi 😭

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

SassyMuffin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
44
20
88
Kanada
Merhaba arkadaşlar saçımdaki kırıkları 2 kez kuaförde aldırmama rağmen halen kırık oluşuyor( ve saçıma asla maşa düzleştirici fön vs kullanmıyorum kullanmadığım halde kırılıyor kendi kendine ) ve aslında kırıkları kestirdikçe kırıklar oluşuyor anlayamadım ve bu moralimi çok bozuyor :110: ve 1 yıldır saçım aşırı dökülüyor... gür olan saçlarım seyrekleşmeye başladı dökülmekten..
Aynı durumu yaşayan var mı ? Fikirlerinize ihtiyacım var :KK43:

Vitamin eksikliği olabilir.
Mevsimsel olabilir.
Saçlar kurumuştur, ondan olabilir.
Kullandığınız şampuan/krem/maske artık her ne kullanıyorsanız yaramıyor, ters etki ediyor olabilir.
Beslenmeniz sağlıksız olabilir.
İhtimal çok.

Vitamin eksikliği olabilir.
Mevsimsel olabilir.
Saçlar kurumuştur, ondan olabilir.
Kullandığınız şampuan/krem/maske artık her ne kullanıyorsanız yaramıyor, ters etki ediyor olabilir.
Beslenmeniz sağlıksız olabilir.
İhtimal çok.

Merhaba doktora gittim D vitamini ve Biotin yazdı kullanıyorum 6 ay oldu fakat etkisini gerçekten göremedim.. mevsimsel olsa dahi 1 yıldır sürüyor
Eskiden saçlarım canlıydı gürdü evet şimdi kuru ve cansız..
Şampuan olarak revox at kuyruğu olanı kullanıyorum o dolgun ediyor saçımı ikinci gün sönüyor yine..
Beslenmeme dikkat ederim ama neden böyle bilemiyorum..

Merhaba doktora gittim D vitamini ve Biotin yazdı kullanıyorum 6 ay oldu fakat etkisini gerçekten göremedim.. mevsimsel olsa dahi 1 yıldır sürüyor
Eskiden saçlarım canlıydı gürdü evet şimdi kuru ve cansız..
Şampuan olarak revox at kuyruğu olanı kullanıyorum o dolgun ediyor saçımı ikinci gün sönüyor yine..
Beslenmeme dikkat ederim ama neden böyle bilemiyorum..
o şampuanı değişin mutlaka

Şimdi ne kullanıyorsunuz adını rica etsem :)
Yada bana önerebileceğiniz bir ürün var mı ?
suan mecitefendi sarımsaklı aldim onu kullaniyorum
şampuan olarak market sampuanlarindan bana en iyi geleni kesinlikle clear oldu
bi de ogx markasinin biotini mor sisesi var pahalı ama onu cok sevmistim

rica ederim siz hangi urunleri kullaniyosunuz
karsr verince bana da haber edin :)
resimdeki siz misiniz bu arada saclariniz cok guzel duruyo

Hayır resimdeki değilim :)
Benim kullandığım ürünler ilk dediğim Revoxun at kuyruğu şampuanıydı onunda dışında kullandığım şampuan Zigavus Forte serisiydi o hiç iyi gelmedi
Sizin revox için memnun kalmadığınız saç derisini yağlı yapma ve ucu kurutma oldu bendede ondan sonra revox kullandım
Dediğim gibi oda dolgunluğu 1 gün sürdürüyordu 🤦🏻‍♀️
Saç Bakım Maske veya Krem olarakta kullandığım ürünler 2 tane
Biri kurtarıcı maske elseve dream long ,bakım kremide şampuan sonra kullandığımız oda elseve dream long serisinden
Açık olmak gerekirse vitaminleri kullandığım halde, düzenli beslendiğim halde saçım dökülüyor ve sürekli uçları kırık
Yarın kına yapacağım saçıma son çarem buydu..😬

Hayır resimdeki değilim :)
Benim kullandığım ürünler ilk dediğim Revoxun at kuyruğu şampuanıydı onunda dışında kullandığım şampuan Zigavus Forte serisiydi o hiç iyi gelmedi
Sizin revox için memnun kalmadığınız saç derisini yağlı yapma ve ucu kurutma oldu bendede ondan sonra revox kullandım
Dediğim gibi oda dolgunluğu 1 gün sürdürüyordu 🤦🏻‍♀️
Saç Bakım Maske veya Krem olarakta kullandığım ürünler 2 tane
Biri kurtarıcı maske elseve dream long ,bakım kremide şampuan sonra kullandığımız oda elseve dream long serisinden
Açık olmak gerekirse vitaminleri kullandığım halde, düzenli beslendiğim halde saçım dökülüyor ve sürekli uçları kırık
Yarın kına yapacağım saçıma son çarem buydu..😬
ben bir ara inatla revox devam ettim kafamda sivilce cikti 3 yerde
erkek arkadasimda da cikinca dedim tamam bu şampuan yüzünden biraktik o donem cleara geçtik cok güzeldi ama bende şampuan hastaligi var biraz :D
dokulmeniz mevcut mu
dream long sac maskesi nasil
elimdeki maskem bitsin onu almayi dusunuyorum

benim saclarim da dökülme var ordudayken dokulmezdi buraya gelis yaptım dokuelmeye basladi ben ya stres yada suya bagliyorum artik bilemiyorum
bende mi kina yaksam ne yapsam son care

ben bir ara inatla revox devam ettim kafamda sivilce cikti 3 yerde
erkek arkadasimda da cikinca dedim tamam bu şampuan yüzünden biraktik o donem cleara geçtik cok güzeldi ama bende şampuan hastaligi var biraz :KK70:
dokulmeniz mevcut mu
dream long sac maskesi nasil
elimdeki maskem bitsin onu almayi dusunuyorum
İnanın kullandığım tüm ürünler sadece o gün saçıma iyi geliyor diğer gün aynı etkisi kalmıyor..
Ve saç derim öyle sorunlu değil ne yağlı ne kuru normal
Kuru olan kısım hep uçlar oluyor bende nemsiz olmasından dolayı
Ve dediğim gibi kırıklarını aldırsam dahi yine uçlarında kendiliğinden kırık oluşuyor hiç bir şekillendirici kullanmama rağmen eskiden yani bundan 1.5 yıl önce asla böyle değildi saçlarım..
Dökülme mevcut aktif 1 yıldır şu son 5 6 gündür daha aşırı dökülüyor elimi her attığımda 10 15 tel geliyor abartısız😔
Saç kalmıyıcak kafamda resmen psikolojim bozuldu , sabaha kına yapıcam akşama doğruda yıkarım umarım iyi gelir birazda olsa 😕

Merhaba bu konuda doktora gittim test yaptırdım herhangi bir sorun yok.. tiroidlere kadar baktırdım normal gözüküyor herşey...
Hmm benm de öyleydi doktorum öyle diyince sanada söyleyeyim baktır die dedim canım . Çok mu sıcak uyguluyorsun maşa vs. Bide sac kremi kullanıyorsan kullanma. Bide saçlarını fazla sıcak su ile yıkama

Hmm benm de öyleydi doktorum öyle diyince sanada söyleyeyim baktır die dedim canım . Çok mu sıcak uyguluyorsun maşa vs. Bide sac kremi kullanıyorsan kullanma. Bide saçlarını fazla sıcak su ile yıkama
Yok canım inan ki hiç bir şekillendiriciyi kullanmıyorum.. Fön dahil
Kremi evet duşta kullanıyorum ama boylarına sadece diplerine değil.. suyuda dediğin gibi ılık döküyorum
Ama ne dökülmesi durdu ne uçlarındaki kırıklardan kurtuldum
Valla en son küt kesicem o olacak o derece inan ki 😕
Yarın kına yakmayı düşünüyorum

Bende beabeauty öneririm. Mavi pembe ve mor suları var. Saç yapına göre olanı seç ve kullan. Ben sacımı düzlestirmeme ragmen yanmıyor ve kırık yok.

Back
X