Doğal Saç Bakım Kürleri Saç Uzatan Formül...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Zekyus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
16
0
36
Isparta
Malzemeler:

1 çay bardağı kemik iliği
1 kahve fincanı hakiki zeytinyağı
1 adet Bepanthen ampul
Yarım şişe badem yağı
1 adet günlük yumurta

Hazırlanışı: Su dolu bir tencerenin içine, başka bir kap içerisinde iliği koyarak eritin. Yağ konumuna geldikten sonra ateşten alın. Diğer bütün malzemelerle harmanlayın.

Uygulanışı: Karıştırdığınız bütün malzemeleri saç diplerinize masaj yaparak yedirin. Dipten uca doğru tarayın. En az 25 dakika bekletin. Haftada bir kere tekrarlayın... Sonuca inanamayacaksınız!

yaptıktan sonra ki ilk hafta tek bi tel bile dökülmedi:nazar: oysa ki avuç avuç gidiyodu saçlarım parlak yumusak oluyo ve hızlı uzuyo arkadaslar mutlaka deneyinkaydirigubbakcemile5 ayrıca ben bu formüle E vitamini de ekledim aczacı önerisiyle

paylaşım için teşekkürler bu arada kemik iliğiyle falan hiç uğraşacağımı sanmıyorum -tatlicadiarzu-

sinemaki kürü bence işe yarıyooo yani bende yaradısempatiksalakcinni bunuda denerdimde kemik iliği işi canımı sıktı :ecrin_bebek:

arkadaslar kemik iliğini kasaplardan bulabilirsiniz. ben gidip istediğimde ücretsiz olarak vermişlerdi yani ztn onlar atılıyo o yzdn

isterseniz sırf kemik iliğini bile kullanmanın faydalarını arastırabilirsiz ki formülde saç için bi birleşim var

Back
X