- 15 Haziran 2016
- 11
- 8
- 1
- Konu Sahibi -dreamcatcher-
-
Sarımsak eklemektense bu daha mantıklı evet :) denemeliyim bunu.Saçlarını yıkamadan 1 gün önce 1 çay bardağı kadar şampuanın içine 2 diş sarımsak kesip koy ertesi gün onunla yıka
Soğan kürünü hiç denemedim aklımda bulunsun araştırıyım ama çam terebentin sonuçsuz kaldı bende :)soğan kurulu dene canım ve cam terebentını :)
Çam terebenti evet benimde saçlarımı kurutup çok daha fazla döktüSoğan kürünü hiç denemedim aklımda bulunsun araştırıyım ama çam terebentin sonuçsuz kaldı bende :)
Sadece ben değilmişim demek ki... Sen ne kadar eklemiştin? Ben çok az eklediğim halde çok kuruttuÇam terebenti evet benimde saçlarımı kurutup çok daha fazla döktü
750 mlik şampuana bir kapak Canım Allah korusun o yağdan birde benim saçlarım yağlı üstünde birde sık boyatmak ve röflede eklenince olanlar oldu anlıyacanSadece ben değilmişim demek ki... Sen ne kadar eklemiştin? Ben çok az eklediğim halde çok kuruttu
Canım ben sinemakiyi geçmişte 8 kür + dinlenme seklinde iki tekrar yaptım ama benim saçlarımı o da kuruttu bugüne kadar kullandığım bütün yaglar, kürler hep kuruttu sadece geçmişte biotinin çok canlandırdığını hatırlıyorum. Dax nedir? Biraz anlatabilir misin?Bence çam terebentini ekleme canım baya kurutuyo saçları ben zor kurtardım bence düzenli olunca kürleri işine yarar sinamaki denedim ama o da baya kürünü saçımı şimdi dax almayi düşünüyorum böyle şeyler kurutuyo yağlar nemlendirir diye düşündüm ben sinamaki yaptım ama düzenli değil bulabilirsen fotoğraf atabilirim
Muhteşem
Bunun dışinda ek bir şey yaptın mı? Saçının uzama hızı hep böyle miydi? Benimki ayda 1 cm bile uzamıyor çunküKasım 24 Mart 18 kadar bu kadar uzadı aynen benim sacimda baya kurudu bende kalan ampuller şampuana kirdim
Aktardan mı bulabilirim bunu?Dax saçı uzatmak için satılan bi karışım içinde saça iyi gelen bütün yağları vazelin şeklinde yapmışlar hem hepsinden daha çok işi ne yarar hemde guvenebilirsin
Çokça teşekkür ederim :) bakarım şimdiGratis Migros gibi yerlerde satılıyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?