- Konu Sahibi asigimkralime
mrb arkadaşlar bende saçlarımı uzatmaya ve bakım yapmaya karar verdim...ve kkontess arkadaşımıza çok çok teşekkür ediyorum bizi bilgilendirip yardımcı olduğu için..onun sayesinde sağlıklı ve uzun saçlara kavuşuyoruz...resimleri kürü yaptığım gün çektim..ıslak çektim ki saçlarım dalgalı kuruyunca belli oluyor dalga dalga olduğu için...ve kahküllerim vardı uzadığında oradan anlıyorum..önceden kaş hizamda değildi şimdi kaşlarım da...Sizce uzama var mı? Her hafta yapacağım bu kürü ve sizlerle paylaşacağım...saç uzatma macerama sizlerde şahit olun...
bu saçım küre başlamadan bir gün önceki hali...
[/URL]
1.Hafta : 29 nisan 2012 --------- yaptığım bakım....sinamekili kür ; içine koyduklarım badem yağı, hint yağı, çörekotuyağı, bemiks ampül...
2.Hafta : 6 mayıs 2012 --------- yaptığım bakım....sinamekili kür ; içine koyduklarım badem yağı, hint yağı, çörekotuyağı, bemiks ampül...
3.Hafta : 13 mayıs 2012 --------- yaptığım bakım....sinamekili kür ; içine koyduklarım badem yağı, ceviz yağı,susam yağı, bemiks ampül...
4.Hafta : 13 mayıs 2012 --------- yaptığım bakım....sinamekili kür ; içine koyduklarım badem yağı, ceviz yağı,susam yağı, bemiks ampül...
bu saçım küre başlamadan bir gün önceki hali...

1.Hafta : 29 nisan 2012 --------- yaptığım bakım....sinamekili kür ; içine koyduklarım badem yağı, hint yağı, çörekotuyağı, bemiks ampül...
2.Hafta : 6 mayıs 2012 --------- yaptığım bakım....sinamekili kür ; içine koyduklarım badem yağı, hint yağı, çörekotuyağı, bemiks ampül...
3.Hafta : 13 mayıs 2012 --------- yaptığım bakım....sinamekili kür ; içine koyduklarım badem yağı, ceviz yağı,susam yağı, bemiks ampül...
4.Hafta : 13 mayıs 2012 --------- yaptığım bakım....sinamekili kür ; içine koyduklarım badem yağı, ceviz yağı,susam yağı, bemiks ampül...

Son düzenleme: