- Konu Sahibi asigimkralime
tesekkurler tatlım.ben korkuyorum fazla yapmaya hatta annem bıle dıyor var olan sacınıda kaybetme dıyor.her zaman yapınca alısır bakıma dıye dusunuyorum ve hep ıster dıye dusunuyorum cılt gıbı.ben 6 kez falan yaptım evet uzama oldu ama bıraktım yoksa kocam evden atcaktı kokudan :):)):) ama ablam çok uzun süre kullandı onda ciddi bi fark oldu çok uzadı ama o haftada 2 kez yaptı ve malzemelern 2 katyla 2 bemiks falan kullandı her yapışında
oncelıkle canım yasadıkların ıcın uzuldum Rabbım bır daha oyle bır acı yasatmasın sana ınsallah.evet bız kadınlar canımız sıkıldıgında hemen sacımızdan baslıyoruz degısmeye.BEN EN BAŞTA GECEN KIŞ BÜYÜK Bİ DEPRESYON ATLATTIM. 1 YILLIK İLİŞKİM BÜYÜK Bİ İHANETLE BİTTİ. HALA ACISINI CEKIYORUM DIYEBILIRIM AMA KURTULDUM. O SİNİRLE annemi de alıp kuaföre gittik. ve gercekten o sinirle belimde olan saçlarımı küt denecek kadar kısa kestirdim. eve geldiğimde omuzlarımdan bi yük kalktıgını hissettim cünkü degisiklik iyi geliyor biz kadınlara. neyse 1 ay bu sacı begenerek kullandım fakat yakısmadıgını farkettiğimde ne kadar agladım bılmıyorum. megerse herkes ben üzgünüm diye yakısıyor dıyormus. o zamanlar ınternetten arastırmadım. sınameki formülünü trendy de okudum. sinem kobal uyguluyormus bi röportajında acıklamıs. bende her hafta uygulamaya basladım yaz gelene kadar belime kadar geldi. tabi o zamanlar ne telefon ne internet hicbirseyle ugrasmıyordum. keske resmedebilseydım sızlere. kızlar kesinlikler kış mevsiminde sarımsaklı şampuanı kullanın. ya hazır alın ya da kendınız yapın. ama mutlaka kullanın. benım saçlarım eskıden cok gürdü. boyata boyata ınceldi. sarımsaklı sampuanla kendıne getırdım saclarımı. ve de kesınlıkle saç spreyi kullanın. uc kısımlar ıcın kırık olusmasını onlerseniz hızlı uzadıgını goreceksınız. ayrıca asla düzlestirme boya vs uygulamayın sacınıza bırakın kendı dogal halı her zaman guzeldr. bi kaç duzeltme yapıp oyle kullanın sacınızı. işte böyle benım maceramda :) şimdi tekrar basladım sınamekiye. bende resimlerimi atacagım yakında . herkese basarılar kızlar..
neysekı sacların eskı halıne gelmıs saglıkla.sarımsaklı sampuan bende kullanıyorum herkes kokuyor dıyor ama kokmuyor bende.sutte kaynattıgım ıcın herhalde.bu seferde dusunuyorum acaba etkısı kaybetmısmıdır sutte kaynatınca dıye.merakla beklıyorum tatlım resımlerını.sanada basarılar canım.
Bu kür nasıl bişi arkadaşım, zahmet olmazsa onuda yazarmısın? Bilmeyenlerde faydalansınn .![]()
sinameki kürünü mü soruyorsun tatlım
walla hangi kür olduğunu bilmiyorum canım. konuyu açan arkadaşın uyguladığı kürü sordum. Sanırım farklı bi topicte bahsedilmiş ama burayı okuyanlarda öğrensin dimi amaa![]()
Gerekli malzemeler
- Bir tutam sinameki
- Bir adet bemiks ampül
- Bir yemek kaşığı badem yağı
Uygulanışı :
Bir tutam sinamekiyi 1 çay bardağı suda kaynatıyoruz. Ilık hale geldikten sonra içine 1 bemiks ampül kırıyoruz. Badem yağını ilave edip hem uygulama kolaylığı hem de karışımın ziyan olmaması için tercihen fısfıslı bir şişeye koyup saça uyguluyoruz. 2 saat ya da 4,5 saat saçımızda tutuyoruz. Ben 2 saat tutuyorum. Zaman tercihi size kalmış. Haftada 1 yapabilirsiniz. Yağları ve sinamekiyi aktardan, bemiks ampulü eczaneden alabilirsiniz
zahmet oldu canım, koluna sağlık![]()
kuru anlatan arkadasa tesekkur edıyorum. ben kurde badem yagından harıc dıger yaglardan da koyuyorum.ozellıkle son ıkı hafta cevız yagı koymustum sumam yagıda vardı acayıp parlak oldu saclarım.ne demek canım rica ederim :)
ınsallah canım saglıkla uzar sacların....Oncelikle gecmis olsun canim umarim bundan sonra daha iyi insanlarla karsilasirsin
Sinameki kurunu 2 aydir haftada bir kere olmak uzere ben de yapiyorum ama oyle aman aman bir uzama olmadi.
Ben bemiks bulamadigim icin 6-7 tane B vitamini hapi ezerek karistiriyorum belki de marifet bemiksdedir bilmiyorum.
Bu kur sana yaradigi icin sanslisin cunku saclari cok yumusatiyor ayni zamanda keske uzatmasina da sahit olabilseydim.
Sarinsakli sampuani ben de kullaniyorum ve cok memnunum sac diplerini guclendirmek icin bire bir.
güzel dileğin için cok tesekkur ederım tatlım. asıl uzatan sınameki bence ve b vitamini olan baska bi ürün alabilirsin eczaneden. sarımsaklı sampuanı bu aralar kullanamıyorum koku yapmasın dıye. malum yaz mevsimi. terleyince tiksiniyor insan kendinden :)