- 14 Aralık 2015
- 783
- 674
- 53
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Durumun nedir bilmiyorum ama nacizane; madem pureology ile tanışacaksın sachanede şuan mükemmel indirim var her ne kadar biz kaçırmış olsakta değerlendir derim.Şampuan konusunda fikrinize ihtiyacım var. Zeytin yağlı sabundan vazgeçtim kılıcın uyarısıyla.
Ama not geçeyim kupkuru olan cildimi harika yaptı. Normalde nemlendiriciyle pul pul döküken ve çöl görünümündeki cildim nemlendiricisi yumuşacık.
Şampuan konusuna geçecek olursak 2 ay kadar ekstra bütce açamam. 2 ay sonra Pureology nin bakım onarım ya da nemlendirici serisiyle tanışıp mutlu mesut olmayı planlıyorum.
O zamana kadar sıradan bir şampuan kullanacağım. Bebe şampuanı kullanmayı düşünüyordum içerik açısından ama kuruluk yapar mı? Ya da Yapacağım yağ bakımlarını arındırır mı bilemedim. Şampuan olarak acil öneriye ihtiyacım var.
Sürebilir canım neden olmasınBir sorum var,dax ya da hindistan cevizi yagini erkekler surebilirmi? Saç derisini besliyor ya belki saclari yogunlastiriyodur da
Esim surdurdu az önce, 2 saat sonra yikayacakmis. Adam caktirmadan kafa masaji yaptirdi yaaSürebilir canım neden olmasın
Esim surdurdu az önce, 2 saat sonra yikayacakmis. Adam caktirmadan kafa masaji yaptirdi yaa
Haha bende krem alırken banada hep clear alinir nedense dediEsim surdurdu az önce, 2 saat sonra yikayacakmis. Adam caktirmadan kafa masaji yaptirdi yaa
Kesinlikle ihmal etme canim bu arada su sachaneyi dolansana bi baya indirim vardaKızlar bende foto çektim dökülme için haftaya gidebilirim doktora
Baktım ona ama kartım pek müsait değil. Şimdi alıp bitince normal şampuana geçmektense 2 ay sabredip geçeyim diye düşündüm.Durumun nedir bilmiyorum ama nacizane; madem pureology ile tanışacaksın sachanede şuan mükemmel indirim var her ne kadar biz kaçırmış olsakta değerlendir derim.
Bir bakayım canımKesinlikle ihmal etme canim bu arada su sachaneyi dolansana bi baya indirim varda
Ben de 1.takımdayım, eklemeyi unutmuşsun hatırlatmak istedimKızlar önce grupları halledeyim sonra tek tek mesajlarınıza bakacağım. Selamlar
Bal mı kullansak diyosunuz şeker yerine :) oluur bal bulursan bizede mi deyiversen :)
ya aslında benim saçlarım dipten güzel uzuyor gibi ama altlardan kırılıp dökülüyor mu nedir? Ama bende bu haftaiçi gidip bir tahlil yaptıracağım.
Kılıç tavsiyeni okudum sabundan vazgeçiyorum. Şampuan konusunda bütcemi sarsmayacak en makul şampuanı seçerken yardımını isteyeceğim. Şimdilik geçmişi okuyamıyorum. Hastayım gözümü açamıyorum gripten. Bakımı yapamadım. sayfaları okumayada mecalim yok. Yarın iş başı yapmadan iyileşebilmek için sadece uyuyacağım sanırım.
Otacı benceAma pardon bakım türü ise iptal Otacı.
Kızlar ben pazartesi-çarşamba-cumartesi takımına giriyorum. Başka kimler var acaba?
Ayrıca @bibibella veKilicBaligi vampirlik konusundaki araştırmalarınızı destekliyor, her türlü yardıma hazır olduğumu beyan ediyorum. 1 ay içinde 3-4 kilo aldım, onları önce 6 kilo olarak vereyim sonra vampir yapın beni Malum nasıl vampir olursan öyle kalıyorsun. Acaba saçlarımın uzamasını da mı beklesem
1. Takım (Pazartesi-Çarşamba-Cumartesi) benim içinde uygun.?
KilicBaligi yalnız ben sadece dax-hindistan cevizi ve yağ karışımı olarak başlamayı düşünüyorum. Uygun mudurHardal kürünü denediğimde pek mutlu olmamıştım. Gözlerim dahi yanmıştı
Tamamdır teşekkürler, o zamanKilicBaligi beni 1. takıma alır mısın lütfen?
KilicBaligi benim içinde 1 takım uygun Pazartesi Çarşamba ve Pazar
Miyav_su yalnız kalmasın ben 2.gruba dahil olayım :))
Grup dolmuş sanirim bende disaridan dahil olurum bakim kürlerine dax h.cevizi kullanym.
Cok guzel bi grup olmuşKilicBaligi nin olduğu her gruba dahil olurum
Dışardan gözetliyorum sizleri
Sürekli bakım yaparım zaten arada üşenip atladığım çok oluyor
Size bakıp haydee lina demeyi düşünüyorum
Hepinize kolay gelsin
Şampuan konusunda fikrinize ihtiyacım var. Zeytin yağlı sabundan vazgeçtim kılıcın uyarısıyla.
Ama not geçeyim kupkuru olan cildimi harika yaptı. Normalde nemlendiriciyle pul pul döküken ve çöl görünümündeki cildim nemlendiricisi yumuşacık.
Şampuan konusuna geçecek olursak 2 ay kadar ekstra bütce açamam. 2 ay sonra Pureology nin bakım onarım ya da nemlendirici serisiyle tanışıp mutlu mesut olmayı planlıyorum.
O zamana kadar sıradan bir şampuan kullanacağım. Bebe şampuanı kullanmayı düşünüyordum içerik açısından ama kuruluk yapar mı? Ya da Yapacağım yağ bakımlarını arındırır mı bilemedim. Şampuan olarak acil öneriye ihtiyacım var.
Selam kizlar. Saclarimin uclarindan aldirdim,cizgili tisort giyip resim de cektim,uzatmaya hazir ve nazirim artikBen haftada 2 gun dax ve hind.cevz.bakimi yapacaktim gunlerden biri cumartesi olacakti,öyle bir grup var mi? Yoksa içinde cumartesi olan gruba uymaya calisirim, yaglari pazar surup pazartesi yikarsam ise geç kalirim haftanın ilk gunu zor kalkiyorum malesef
Durumun nedir bilmiyorum ama nacizane; madem pureology ile tanışacaksın sachanede şuan mükemmel indirim var her ne kadar biz kaçırmış olsakta değerlendir derim.
Bir sorum var,dax ya da hindistan cevizi yagini erkekler surebilirmi? Saç derisini besliyor ya belki saclari yogunlastiriyodur da
Esim surdurdu az önce, 2 saat sonra yikayacakmis. Adam caktirmadan kafa masaji yaptirdi yaa
Kızlar bende foto çektim dökülme için haftaya gidebilirim doktora
Haha bende krem alırken banada hep clear alinir nedense dedionada aldim mecburen
Baktım ona ama kartım pek müsait değil. Şimdi alıp bitince normal şampuana geçmektense 2 ay sabredip geçeyim diye düşündüm.
Kızlar önerilerinizi okudum. Hask gratisin ürünü olan değil mi? Geçen sene keratin maskesi ve serumunu denemiştim çok etkisini hissedemedim diye hatırlıyorum da.
Kızlar saclarım cok dokulüyobir yılda cok azaldı sacım
acaba ne yapmalıki saclarım yeniden canlı cıksın
Canim birsey sorcam mineralli bakımdan kasit ney acaba diyelimki saclara mineral bakimi uygulamak istiyoruz neler uygulanabilirTakım seçen ama benim eklemeyi unuttuğum başka biri var mı kızlar?
Tahlil yaptirdinizmi hicKızlar saclarım cok dokulüyobir yılda cok azaldı sacım
acaba ne yapmalıki saclarım yeniden canlı cıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?