- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 31
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Merhaba kızlar maşallah bakımlar tam gaz gidiyorKilicBaligi ve sevdabuzer rapunzuller şuan egzamadan saç uçlarım kuruyor geçenlerde KilicBaligi bir arkadaşa yorum yapmıştı banyoya girmeden önce bakım yapı sür sonra yıka diye bende uçlarına Hindistan cevizi yada zeytinyağı sürsem olur mu fıstıklar banyodan önce sonra sadece diplerini şampuan ile yıkayıp çıksam
Bu arada dökülmem azaldı şükürKilicBaligi çok çok sağol Allah razı olsun
Bugün günlerden hardal günü :)
Şifa olsun.Bir tatlı kaşığı zeytinyağı da ekle derim.Şimdi manikür yapıcam.
Bi kaba bir limonun suyunu , kalan limonu ve mandalina kabuğu koydum.
Sıcak su ekliycem , sonra ellerimi bekleticem .
Bu hem tırnaklara iyi geliyor , hem de kışa girerken kuruyan cilde.
Cok iyi gelir canim soyledigin yaglarda nemlendirici etkisi olan yaglar zatenMerhaba kızlar maşallah bakımlar tam gaz gidiyorKilicBaligi ve sevdabuzer rapunzuller şuan egzamadan saç uçlarım kuruyor geçenlerde KilicBaligi bir arkadaşa yorum yapmıştı banyoya girmeden önce bakım yapı sür sonra yıka diye bende uçlarına Hindistan cevizi yada zeytinyağı sürsem olur mu fıstıklar banyodan önce sonra sadece diplerini şampuan ile yıkayıp çıksam
Şifa olsun.Bir tatlı kaşığı zeytinyağı da ekle derim.
Ben düzenli olarak bakım yapıyorum zaten, burası saç bakım başlığı diye yazmıyorum ama diğer bakımları da ekleyebilirim tabii. Yarın maya maskesi günü meselaBi dahakine susam ve kayısı yağı kullanmayı düşünüyodummm , zeytinyağıda olabileeer
Senden de bekleriz bu tür aktiviteler
Ben düzenli olarak bakım yapıyorum zaten, burası saç bakım başlığı diye yazmıyorum ama diğer bakımları da ekleyebilirim tabii. Yarın maya maskesi günü mesela
Yaz yaz sen, biz de herşeyi paylaşırız komple bakım başlığı olur, iyi de olur.Aaaa öyle miydiii, bende keko gibi her şeyi kapsıyo burası sanıyorum ya
Hadi bakalım sana da şimdiden şifa olsunn
Rapunzeller yazan parmaklar, eller altın tutsun, ağız da bal yesinMerhaba rapunzeller.
Ne güzel dilekler bunlar.Rapunzeller yazan parmaklar, eller altın tutsun, ağız da bal yesin
İmza: Büyüyünce Rapunzel olcam.
Şifa olsun yarasın canımSelam kızlar, bu günkü saç bakımım dax+karışık bakım yağı
Saç boylarıma bir şey sürmüyorum, saçlarımı arındırdıktan sonra keratin bakımı yapacağım çünkü
Yüz bakımım yaş maya+ılık süt karışımı
Teşekkür ederim canımŞifa olsun yarasın canım
Şifa olsun canımYag bakimi: diplere dax ve karisik bakim yagi boylara hindistan cevizi yagi uyguladim
Tesekkr ederim canimmŞifa olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?