Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Şimdi manikür yapıcam.

Bi kaba bir limonun suyunu , kalan limonu ve mandalina kabuğu koydum.
Sıcak su ekliycem , sonra ellerimi bekleticem .

Bu hem tırnaklara iyi geliyor , hem de kışa girerken kuruyan cilde.

Çok çok iyi olur, esasında bunu her zaman yapmanız gerek. Ben Yves Rocher'in Hair Repair oil yağını saç uçlarına sürdükten sonra banyoya giriyorum normal zamanda. Bakım zamanında ise zaten bir şekilde hindistan cevizi yada zeytinyağı sürmüş oluyorum. Bu yüzden alışkanlık haline getirmen iyi olur.

Bu arada dökülmem azaldı şükür KilicBaligi çok çok sağol Allah razı olsun

Daha dur, bir kaç hafta sonra çok daha memnun olacaksın. Allah senden de razı olsun.

Bugün günlerden hardal günü :)

Ooooyeeeeee

Cok iyi gelir canim soyledigin yaglarda nemlendirici etkisi olan yaglar zaten

Bi dahakine susam ve kayısı yağı kullanmayı düşünüyodummm , zeytinyağıda olabileeer
Senden de bekleriz bu tür aktiviteler
Ben düzenli olarak bakım yapıyorum zaten, burası saç bakım başlığı diye yazmıyorum ama diğer bakımları da ekleyebilirim tabii. Yarın maya maskesi günü mesela

Ben düzenli olarak bakım yapıyorum zaten, burası saç bakım başlığı diye yazmıyorum ama diğer bakımları da ekleyebilirim tabii. Yarın maya maskesi günü mesela

Aaaa öyle miydiii, bende keko gibi her şeyi kapsıyo burası sanıyorum ya

Hadi bakalım sana da şimdiden şifa olsunn

Selam kizlar...
Dax , hindistan cevizi yağı, serumlar, otacı şampuan. Ama uzamiyor... ya da gidim gidim.. netcem bu sacimi

Selam kızlar, bu günkü saç bakımım dax+karışık bakım yağı
Saç boylarıma bir şey sürmüyorum, saçlarımı arındırdıktan sonra keratin bakımı yapacağım çünkü

Yüz bakımım yaş maya+ılık süt karışımı

Mutlu haftalar.
Alıntılayamadım yine. Ama başka başka bakımlarıda paylaşın. Bilgilenmek uygulamaya geçiriyor. Güzel oluyor.
Cilt bakımına da başlamak istiyorum kendi adıma.
Hafta sonu bakım yapamadım ama bahsettiğim bal kattığım şampuan ruhumu okşuyor pek hoşuma gitti. Elektiriklenme ve kuruluk karşısında tavsiye ederim kesinlikle.
Bal olarak market balı katmadım. Kestane balı vardı evde onu kattım. Kokusunu pek sevmesemde saçıma katkısına hayranım şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…