- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 31
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Böyle sarı saçlarınızın resmini koyup durmayın aklım kayıyor sarı saça kızlar.
Kahverengi canım.Sarı tonlarını çok seviyorum ya , platin kullanıyodum , altın sarısına dönüyorum yavaş yavaşş .
Senin saçların çok mu koyu canım ?
Kahverengi canım.
Himm şeyKızlar ne diyceeem ? Bildiğiniz iyi bir göz altı kremi veya bakım kürü var mıı ?
Artık düzenli uyguliym diyorum . Yaşlanmaya şimdiden direnç gösteriym
Dunya1981 sevdabuzer KilicBaligi
Kızlar ne diyceeem ? Bildiğiniz iyi bir göz altı kremi veya bakım kürü var mıı ?
Evet doğal rengi canım.Diyorum ki yaza ombre yaptırayım.Hem o zamana kadar biraz daha uzar.Doğal rengiyse elleşme derim canım ne güzel uzunmuşta
Ben kiehl's ten aldım.İki adet birini sabah birini akşam sürüyorum göz altı ve çevresine.Çok para verdim ama o kadar mucizevi bir etkisi yok.Benim sabahları şişlik oluyor sadece göz altlarımda bundan rahatsızdım.Yani morluk vs renk değişikliği yok.Bunlar bitsin sephoradan bakacağım.Kızlar ne diyceeem ? Bildiğiniz iyi bir göz altı kremi veya bakım kürü var mıı ?
Saclarin epey uzamis gibi,canimKahverengi canım.
Sifa olsun canim daxmi yaptinBen de yaptım kızlar, oldukça da uzun beklettim. 10 saate yakın tuttum saçımda, birazcık da tembellikten tabi.
Jojoba yağı bulamadım, Gratis'teydi umudum ama orada da yoktu. Birkaç aktarda buldum ama marka olarak güvenemedim. Dursun bakalım acelesi yok.
Evet canım Dax bir de Gratis'te satılan tek kullanımlık maskeler var ya, denemek için onlardan aldım; bir de o.Sifa olsun canim daxmi yaptin
İnşallah canım.Bir gün "buyrun benim, merhaba" diyeceğim
Bakımlara başlamadan foto çekmiştim. Sonra bakıma başlarken uçlardan aldırmıştım , boya yaptırdım o sırada da aldırdım. O yüzden ilk fotoya bakıp kıyaslama işi yalan oldu :) benimde hiç çizgili bişeyim yokmuş yalnız zoraki triko bi ceket bulmuştum.Misafirlerim oldugu icin bakimimi yazamadim
Diplere dax ve karisik bakim yagi boylara hindistan cevizi yagi
Sacimda uzama hissediyorum ama resim cekildigim hirkayi atmis esim yirtik diyehalbuki evde giyiyordum onu çizgili penyem hic yokbir tane ayarlayip cekecem resmini
Bir Gratisimiz bilee yookkkKızlar Gratis'te indirim varmış Dax için. 20 tlye almışlar, koşun uçun.
Benimde hic yok almam gerekecek oyle her ay resim çekince daha rahatlıyorum yaBakımlara başlamadan foto çekmiştim. Sonra bakıma başlarken uçlardan aldırmıştım , boya yaptırdım o sırada da aldırdım. O yüzden ilk fotoya bakıp kıyaslama işi yalan oldu :) benimde hiç çizgili bişeyim yokmuş yalnız zoraki triko bi ceket bulmuştum.
Bir Gratisimiz bilee yookkk
Kızlar stok yapın da belki sonra sizden satın alırız benim daha var baya ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?