- 14 Aralık 2015
- 783
- 674
- 53
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Rica ederiz canım :) sağlıklı güzel upuzun saçların olsun inşallah :)Ben de uymaya calisiyorum bu hafta hardala da baslayacagim, uzama icin birsey diyemeyecegim simdilik ama o kadar yumusadi ki saclarim, simdiye kadar kafamda baska bisey tasiyomusum, iyi ki bulmusum burayi. BastaKilicBaligi @OKYANUSYAA sevdabuzer @kavunkokusu Turuncumsu hepinize simdiye kadar bilgilerinizi deneyimlerinizi aktardiginiz icin ayri ayri tesekkur ederim. Ekran goruntusu bile aliyorum bazi konularda . Tam gaz bakima devam. Kilic gelince de boya soracagim insallah. :)))
Insallah hepimizin CimcimecigimRica ederiz canım :) sağlıklı güzel upuzun saçların olsun inşallah :)
Sevda kuşum maya için birşey söyleyebilir misin?Sacbakimi : maya maskesi
Bende de yanma olmadı. Hardal siyah olmalıymış. Doğru hardal olduğuna eminseniz bayat olabilirIlk defa hardal kuru yaptim sanirim beceremedim hic yanma yok kafamda
Tebrik eder, ayakta alkışlarım. Bende şehir dışındayım 2 -3 gün sarkar artıkSehir disina cikacak olsamda bakimimi yapar beremi takar giderim
Yag bakimi :diplere karışık bakim yagi boylara hindistan cevizi yagi
. Tabiki gelebilirsin. Amacımız birbirimizi motive etmek.ben de gelebilir miyim???
ama benim saçlarım çok uzun, popomu geçtiler basenime geldiler.
bi dönem demir eksikliğinden çok azalmıştı, ondan uçları çok inceldi ama kesmek istemiyorum, zamanla canlı saçlarım uzadıkça gürleşiyor uçlara doğru.
gerçi geçen hafta havalardan mı ne gene bi döküldülerüzüldüm, ben de bakımları bırakmıştım geri başladım
gelebilir miyiiiim?
Siyah miiii ay normalini zor buldum haahhah benim baktigim gorsellerde normal hardal koymuslardi sanki. Tabiki gelebilirsin. Amacımız birbirimizi motive etmek.
Hoşgeldin
Evet canım siyahmış. Yani çekilince siyah sarı karışımı birşeySiyah miiii ay normalini zor buldum haahhah benim baktigim gorsellerde normal hardal koymuslardi sanki
Genel olarak sac uzatma bakimlari yapiyoruz cilt bakimi yapipta paylasan arkadaslarda oluyor ama grubun kurulma amaci sac uzatma.ve bakim uzerineGrupta tam olarak ne yapıyorsunuz acaba? Bende katılmak isterim
Bende 2 haftadır bıttım sabunu kullanmaya başladım. İnşallah işe yararGenel olarak sac uzatma bakimlari yapiyoruz cilt bakimi yapipta paylasan arkadaslarda oluyor ama grubun kurulma amaci sac uzatma.ve bakim uzerine
Ben o hardali bosa aldim yaniEvet canım siyahmış. Yani çekilince siyah sarı karışımı birşey
Beni yanlışlıkla etiketledin galiba ama iyi ettinince topuk harika99 hosgeldiniz daha once gonderilen mesajlari da yalayip yutun valla cok faydali bilgiler cikiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?