- Konu Sahibi phoebebuffay
-
oraya dax supergro da eklensin canım. cidden işe yarıyor
turp suyunu çok duymuştum ama herkez bişey diyo hangisini deneceğimi bilimiyorum .s
şampuana sarımsak katmak dökülmeleri epey azaltıyor.dax supergro uzatmada faydalı,dökülmeyi de önlüyo diyolar.dax bitince karanfil suyunu deniycem bakalım.
eğer dozunda yani az az kullanırsan saçtan çıkarmada sorun çıkmıyor.güzel tarafı etkisini kısa sürede göstermesi.kullanım sıklığı da sana bağlı,ister her gün,ister haftada bir kullanabilirsin.ben günaşırı kullanıyorum şu an ve hemen boyda farkediliyo. kutu bitene kadar kullanıcam bakalım.zaten bitene kadar da muhtemelen istediğim boya gelmiş olurum.dene bence,bitkisel bi ürün zaten
changing, benim sacimda brezilya fonu var onun sampuaniyla sacima surdugum yaglari bile zor arindiriyorum, o yuzden biraz tirsiyorum bunu kullanmaya.
Ben birkac kez bemix-badem yagi-sinameki kurunu yapmistim ama cok duzenli yapabildigim bir sey olmadi. sampuanin kokulu ve kopuren olmadigi icin sacimdan kokuyu arindiramiyordum. Ama yapan arkadaslarim memnun olduklarini soyluyorlardi yine de oyle 1 ayda 5 cm bir uzama degil de ayda 2 cm filan uzamis saclari.
emel acarla en bastan programı var.estetisyen pervin dinçer var.kendi saçlarına sürekli yapıyormuş.uzaması için yaptım ve herkez farketti.sacımın uzadıgını....Nival sarımsaklı sampuan aldım kokusu alınmış cok güzel kokuyor.600 ml.içine bir buçuk kapak hint yagı.birbucuk kapak. çamterebenti yagı koydum.2 güne bi mutlaka yıkadım.sonuca inanamadım.deneyin derim.ampulleride denedim bi işe yaramadı.sinamekiyi denedim o hiç yaramadı.1 ay bile olmadı ya.bide su var aksam yatarken sacınızı nemli örün sıkıca yatın.Merhaba Kizlar,
Burada denenen ve tavsiye edilen bir suru yontem olmus, ve hepsi sayfalar uzunlugunda. Kimin hangisinden verimli sonuc aldigini gormek icin bir ankete ne dersiniz?
1.Sinameki-Bemix- Badem Yagi
2.Sinameki- Hint Yagi
3. Turplu Su
4. Sicak Zeytinyagi
5. Entele
6. Yilan Yagi
7. Karanfil Suyu
8. Havuclu Su
9. Isirgan
10. Sarimsak
Benim aklima gelenler bunlar oldu simdilik, sizin akliniza gelen bir sey varsa ekleyin lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?