Şampuan ve Saç Kremleri Saç uzatma

restorex uzatıyor işe yaradı 3 kız denedik 3 ay sürede
Merhaba Canım, beni çok şaşırttınz, çünkü size bir şampuanın saç uzatamayacağını bilimsel olarak izah ve ispat ettim, fakat benim cevabımı yani yazımı neden birgün sonra buradan kaldırttınız. Yoksa ''doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış'' atasözündeki gazaba mı uğrattınız benim yazımı?

Meggieee dedi, restorex uzatıyor işe yaradı 3 kız denedik 3 ay sürede
Cevap,

Merhaba Canım, beni çok şaşırttınz, çünkü size bir şampuanın saç uzatamayacağını bilimsel olarak izah ve ispat ettim, fakat benim cevabımı yani yazımı neden birgün sonra buradan kaldırttınız. Yoksa ''doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış'' atasözündeki gazaba mı uğrattınız benim yazımı?

reklaaam amaçlı üyelikkk !!

moderatörler bu üyeliği iptal etse keşke de buralar bir ferahlasa..

kiddyy, siz resminiz kadar kabasınız. cahilsiniz, Hangi asırda yaşıyorsunuz biz kadınlar saçımız uzun aklımız kısa mı sanıyorsunuz? Hiç şampuan saç uzatırmı? şampuanın yuzde 85 i sudur yuzde ondördü de temizleme maddesi yani deterjandır. yüzde biri zeytinyağı olsa ne olur. ?Argan olsa ne olur. Az konuş çok oku ve çok öğren!!!

Benim yazıyı kaldırma yetkim yok hanfendi.

Merhabalar, bu konuda yorumlarinizi okudum ve belki sizi motive edecegini dusunerek bu yaziyi yazmak istedim. Bende her bayan gibi saclarimi kestirmeye karar verdim ve ense dolaylarinda kestrdim. Yine her bayan gibi uzun saclarimi ozledim ve bu konuda arastirma yaptim. En fazla tavsiye edilen tabi ki sinameki kürü idi. 3 hafta uyguladim bir de dax super gro adinda bir urunu yaklasik bir ay icin de 3 kez kullandim.. sonuc gayet verimli oldu. Yaklasik 1 aylik seruvenimde Ensemden yaklasik 3-4 parmak asagi bir uzama elde ettimm.. umarim fotograf eklenebiilr... ilk resimdeki sac kuru, ikincisinde islak olsa da uzadigi goruluyor diye dusunuyorum.. sevgiler

e vitamini kapsulu+zeytinyağı+çam terebentin kullandım 2 ay düzenli.
sonra çam terebentini bırakıp badem yağı eklemeye başladım haftada 2 kere düzenli olarak saçlarıma sürdüm. 1 saat kadar bekletip yıkadım. başımı streç filmle sardım bekleme süresinde.
sirkeli suyla duruladım 1ay boyunca daha sonra onu bırakıp ısırgan otunu kaynatıp onun suyuyla duruladım. saçlarım fazla yıpranıktı uzamıyodu sanırım birazcık etkisini gördü. müsait olduğum zamanlarda hala kullanmaya devam ediyorum. ve yves rocher'ın jojoba yağlı şampuanını kullanıyorum onarıcı olan. 300ml şampuana da 2 adet e vitamini kapsulu koydum.

Kendim de bazen dayanamayıp alıyorum ama şampuanla saç uzatılmaz bence. Aksine bu saç uzatıcı şampuanlar saçı çok kurutuyor.
Yağlarla, maskelerle uzatılacaksa da öyle 10-20 dakka saçta durmasiyla olmaz...En az 5 saat duracak en iyi sonuç için bir gün boyunca kalacak. Çünkü saç Cilt gibi değil emiş gücü daha yavaş saç anca benimsiyor.

Ben de saç uzatma konusuna taktım kızlar, deli gibi araştırıyorum bi yazıda arginini maddesinin çok etkili olduğunu okudum. Bu da bölümü bi bakın derim:
"Arginin aslında bir amino asittir ancak bu amino asit proteinin yapı taşını oluşturur. Arginin büyüme hormonunu kontrol egttiği için saç uzamasında oldukça etkilidir son zamanlarda dht ye karşı yapılan çeşitli ev yapımı losyonlarda kullanılarak saç dökülmesi önlenmeye çalışılmaktadır. Arginin de saçların daha hızlı uzamasında keratin gibi etkili kükürt, çinko oksit, b3 vitamini, b5 vitamini, c vitamini ile birlikte saçları çok hızlı uzatma kapasitesine sahip bir amino asittir."

Son düzenleyen: Moderatör:
Şampuan ile saç uzatılmaz bence de ama içeriğinde eğer doğal maddeler filan yer alıyorsa bakım yapıyordur mutlaka. Yani markette satılan kozmetik ürünler değilde, organik ve doğal içerikli saç bakım ürünlerini tercih etmek lazım. Bahsettiğiniz hesap reklam amaçlı mı bilmem ama doğal yağlar ve doğal maddeler içeren ürünleri kullanalım bence.
Ben davines ürünleri kullanıyorum ve memnunum. Bir kuaförün ısrarı ile başlamıştım ve devam ediyorum. Daha az kırık oluyor ve herhalde daha uzun sürede kestirdiğim için saçlarım çabuk uzuyor. Özellikle bu ürünü tavsiye ederim.

https://www.vanilyaclub.com/kadin/s...ing-mask-besleyici-ve-koruyucu-bakim-maskesi/

Restorex çok güzel uzatıyor bioblas da aynı şekilde fakat sampuanin içine bazı ampulleri katman geriyor..
REDOX-C 500 VİTAMİNİ
EVİN 300 mg
BEPANTHEN
BEMIKS KOMPOZE 2 Mİ 5 AMPUL
Birde doğum kontrol halinden 6.7 adet ezip koyduğunda apullerden 1 er adet koyman yeterli gayet iyi çalkala ve yikadiginiz kullan. ..ilaç kokuyor ama iyice durula kuaförünede sorabilirsin bu formülü yıkarken başını çeşmenin altına eğer. .önce iyiçevrim akıt ki tüylerden yapmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…