Saç Uzatma Yöntemleri SAÇ UZATMADA KÜKÜRT !!

elf0

"Her Daim Babasının Kızı"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
672
233
133
32
Herkese tekrardan Merhabaa

tabi ben de herkes gibi saç uzatmaya başlayınca girdim araştırmalara. ve sizinle paylaşmak istediğim birşey var. araştırma yaparken bi sitede bi yazı buldum. siteden alıntı yapıp paylaşıyorum hemen altta sitenin adresini vermem sakıncalı olur mu bilmiyorum ama sonuçta ordan bulduğum bişey o yüzden paylaşıcam.

Saç Uzatmada Kükürt Nasıl Kullanılır
Kükürtü aslında farkında olmadan kullanmaya çalışıyorsunuz. O çok kötü kokuyor dediğiniz sinameki, turp vb. kükürtten dolayı böyle kokar. Sarımsağın kokusu dakükürtten gelir. Peki bu bitkileri kaynatarak saçınızı uzatabilirmisiniz? Oldukça zor, çünkü içerdikleri kükürt oranı düşüktür bu bitkilerin. Siz bitkinin içindeki kükürtü kaynatarak almaya çalışıyorsunuz o oran zaten düşüyor geri kalan suyun büyük bölmü saç derinize yeteri kadar işlemiyor. Peki ne yapacaksınız?

Tabi ki biyolojik kükürt yani biyosülfür kullanacaksınız. Biyosülfür kükürtün suda çözünen bir formudur. Genellikle sivilce tedavisinde kullanılır. Ancak saç uzatmak için yapacağınız bakımlarda biyolojik kükürt biyosülfür kullanabilirsiniz.

Biosulphure olarak da geçen biyo sülfür yani biyolojik kükürtü saç uzatma maskelerinin içerisinde keratin, b3 vitamini, b5 vitamini, c vitamini, e vitamini, biyosülfür, hint yağı karışımı yaparak saç diplerinize uyguluyorsunuz. Tarifi şu şekilde.

Kesin Saç Uzatıcı Tonik
Saçınızı kesinlikle daha hızlı uzatacak bu toniği her yıkamadan önce yapabilirsiniz. Korkmayın diğer saç uzatma maskeleri gibi saçınız dökülmez aksine saçınızın dökülmesini önleyip daha da güçlendirir. Vitamin bakımları kıl köklerini besler.

• bir tatlı kaşığı su
  • yarım çay kaşığı keratin
  • yarım çay kaşığı b5 vitamini
  • yarım çay kaşığı b3 vitamini
  • yarım çay kaşığı biosulphure (biyosülfür-kükürt)
  • yarım çay kaşığı c vitamini (l-ascorbic acid)
  • yarım çay kaşığı e vitamini (saf e vitamini ampüller saf değil !)
  • yarım çay kaşığı hint yağı
  • yarım çay kaşığı çinko oksit
Hazırlanışı bütün malzemeleri bir tabakta karıştırın, sonrasında saç diplerinize iyice yedirin. Bütün saç derinize uygulayınız ve 15 dakika bekledikten sonra yıkayınız.

Bu ürünleri internet üzerinden bi sitede buldum toplamda bi 60 tl civarında bişey tutuyor. biraz daha araştırma yapıp öyle almak istiyorum. belki bu konuda bilgili olanlarınız bize yardımcı olabiliirr

bende bir yerde okumuştum. ama uygulamadım. umarım uygulayıp bilgi veren arkadaşlar olur

Bu karısımı bıraz farklı olarak sıtede bı,arkadas yapmıştı feraheymen canım,senın kullandıgın malzemelerden konuyu açan arkadas kullanan bırılerını arıyordu

Şuan olmasa bile en geç 1 ay içind ben de başlicam o zamana kadar kullanan birilerini buluruz belki :)

Ben kullandim bu karisimi saclarimi kuruttu gibi geldi. Ama azda olsa uzama sagladi. Ben sadece 1 ay kullandim belki duzenli kullanimda daha fazla uzama saglanabilir.

Ben kullandim bu karisimi saclarimi kuruttu gibi geldi. Ama azda olsa uzama sagladi. Ben sadece 1 ay kullandim belki duzenli kullanimda daha fazla uzama saglanabilir.
her üründen 10 ml almak bile 59 tl tutuyo o da sadece 1 ay mı yetiyo yaniiii

Meraba ilk saç uzatma hallerine girdiğimde ben doa kimya diye Bi firmadan 3 adet almıştım yağ karışımlarının içine azar azar katıyordum açıkçası hiç Bi faydası Yok.

Hiç hiç paranızı harcamayın biotin alın solgarın 50 tl filan tutuyo en azından saç dökülmesi bitiyor ve saç kalınlaşıyor

Biosulfur den kullanip sonuc alan var mi bende siparis verdim bi ay denerim diye ay cok caresizim kafayi yiyecem

En iyisi biotin eskiden Benim avuç avuç saçım dökülürdü en azından attık onlar bitti. Sağlıklı ve patlıyor . Derseniz uzadı mı maalesef doğAl süreç neyse o . Zaman zaman zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…