• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatmak için biotin hapları

mabel01

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
539
129
323
Biotin hapını kullanıp yuzde yada vücutta tuylenme sorunu yaşayan var mı kızlar?

Ben yatmadan önce içiyorum bir tane yani etkisini görmek için 3 hafta kısa bir süreç normalde dax bakımıda yapıyorum bir ay çok güzel etkisini gördüm son bir buçuk haftası biotin kullanmaya başladım hangisi etki etti bilemem bu ay bakım yapamadım doğru düzgün sınav haftam fırsat bulamadım çok bi değişim gözlemleyemedim o yüzden bir hafta sonra ikisini tekrar kullanmaya devam edicem o zaman karşılaştırıcam sonuçlarını

Bide iki aydan sonra biotin etkisini göstermeye başlar diye duymuştum o yüzden biraz sabır ama kesinlikle daxla ikisini öneririm :)
Ben minoxil kullanıyorum da dışarıdan olduğu kadar içeriden de desteklemek istedim panplus kapsul kullandım oda tuylenme yaptı o yüzden korktum biotin hapı falan kullanmaya

tüylenme yapmıyor. okuduğum kadarıyla çok nadir bir durummuş. 10 mg da kullanabilirsin, ben iki adet 5'lik içiyorum 1 haftadır artırdım.

kizlar biotin hapi saci uzatmak icin mi kullaniyorsunuz? ise yariyor mu peki uzatiyor mu?

biyotin, aslında h vitamini. saç, kaş, kirpik ve tırnak sağlığı için bir numaralı vitamin. her şeyden önce sağlıklı olmnasına yarıyor ve uzamasına yardımcı oluyor. yani faydasız olması imkansız:)

biyotin, aslında h vitamini. saç, kaş, kirpik ve tırnak sağlığı için bir numaralı vitamin. her şeyden önce sağlıklı olmnasına yarıyor ve uzamasına yardımcı oluyor. yani faydasız olması imkansız:)
Peki bıraktığımizda etkisini kaybeder mi kullandışımız süre içinde mi etkileri acaba

biotin hap kirpiklerimi gurlestirdi benim.
50 gundur kullaniyorum. bugun rimel sureyim dedim alt ust muthis uzamis inanamadim

Eklentiler

• 20161229_222212.webp
    20161229_222212.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 249
  • 20161229_222130.webp
    20161229_222130.webp
    44 KB · Görüntüleme: 294
  • 20161229_222246.webp
    20161229_222246.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 271
Biotin hapını kullanıp yuzde yada vücutta tuylenme sorunu yaşayan var mı kızlar?
1 ay filan kullandım daha önce şimdi yine kullanıyorum. Tüyde bir artış olmadı hiçbir negatif etki yasamadim hatta çok güzel tırnaklara sahip oldum ve saçım iyice gürleşti, uzaması hızlanmadı ama eskisi gibi kırılarak değil de canlı uzadı

Ben yatmadan önce içiyorum bir tane yani etkisini görmek için 3 hafta kısa bir süreç normalde dax bakımıda yapıyorum bir ay çok güzel etkisini gördüm son bir buçuk haftası biotin kullanmaya başladım hangisi etki etti bilemem bu ay bakım yapamadım doğru düzgün sınav haftam fırsat bulamadım çok bi değişim gözlemleyemedim o yüzden bir hafta sonra ikisini tekrar kullanmaya devam edicem o zaman karşılaştırıcam sonuçlarını
Canım baya bir zaman olmuş ama sormak istedim.biotine devam ettin mı nasıl bir etkisini gördün.ben medobiotine yeni başladım bilgi almak istiyorum senden :)

Merhabalar, iki aydır biotin takviyesi alıyorum, 2.5 mg'lık ve paketinde 60 tablet var. Kapsül olanları içemiyorum, o yüzden hap olanı kullanıyorum. İlk 15 gün sonrasında avuç avuç dökülen saçlarım tek tek sayabileceğim kadar az dökülmeye başladı. Uzaması için değil, dökülmeyi engellemek için başlamıştım aslında ama süprizi de oldu ilacın :) ilacı kullanmaya başlayalı 1.5 ay olmuştu, o zamana kadar uzama etkisinde önemli bir şey görmedim, uzadıysa da farketmedim. Ancak tam bu ara gidip kakül kestirdim ve tam 20 gün içinde iki parmak kalınlığında saçım uzadı (kahküllerim kaşımın üzerindeyken gözümün üzerine doğru indi). Şimdi ikinci paketi de aldım, bu sayede sağlıksız saçlarımı bir an önce eski formuna kavuşturabileceğim gibi görünüyor.

İlaç tüylenme yapmadı hiç bir şekilde. Kullanmayı düşünen arkadaşlar bu konuda rahat olsunlar. Saçlarımdaki güçlenme beni çok mutlu etti. Bir de tavsiyem olacak. Saçınızı içerden beslemeye alıyorsunuz biotin kullanarak, dışarıdan da korumaya alırsanız daha etkili olur. Marketlerde satılan en pahalısından ucuzuna şampuanlarda deterjan varmış. Bitkisel şampuan kullanmanızı öneririm. Ben zaman zaman ısırgan otu özlü şampuan, zaman zaman da diğer bitkisel şampuanları deniyorum. Eczanelerden temin etmenizi öneririm veya bitkisel satış yapan mağazalar var oralardan da değerlendirebilirsiniz bütçenize göre.

NOT: Ben ilacı her sabah aynı saatte aç karnına içtim, böyle bir kural yok ama ben kendimce saat koydum. Etkisi var mıdır hiç bilmiyorum.

Back
X