Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi ilacı kullandınızBenim 2 haftam bitti, hiçbir sıkıtı görmedim.
ben medobiohtin kullanıyorum 5 mg'lıkHangi ilacı kullandınız
Bende medobiohtin kullanıyorum yaklaşık 3 hafta olucak bi sıkıntı olmadı doktorada sormuştum yapmaz demiştiBenim 2 haftam bitti, hiçbir sıkıtı görmedim.
Günde bi kere mi içiyorsunuz 3 haftada bi fayda gördünüz müBende medobiohtin kullanıyorum yaklaşık 3 hafta olucak bi sıkıntı olmadı doktorada sormuştum yapmaz demişti
Bide iki aydan sonra biotin etkisini göstermeye başlar diye duymuştum o yüzden biraz sabır ama kesinlikle daxla ikisini öneririm :)Günde bi kere mi içiyorsunuz 3 haftada bi fayda gördünüz mü
Ben minoxil kullanıyorum da dışarıdan olduğu kadar içeriden de desteklemek istedim panplus kapsul kullandım oda tuylenme yaptı o yüzden korktum biotin hapı falan kullanmayaBide iki aydan sonra biotin etkisini göstermeye başlar diye duymuştum o yüzden biraz sabır ama kesinlikle daxla ikisini öneririm :)
Bende şu anlık yapmadı açıkçasıBen minoxil kullanıyorum da dışarıdan olduğu kadar içeriden de desteklemek istedim panplus kapsul kullandım oda tuylenme yaptı o yüzden korktum biotin hapı falan kullanmaya
kizlar biotin hapi saci uzatmak icin mi kullaniyorsunuz? ise yariyor mu peki uzatiyor mu?
biyotin, aslında h vitamini. saç, kaş, kirpik ve tırnak sağlığı için bir numaralı vitamin. her şeyden önce sağlıklı olmnasına yarıyor ve uzamasına yardımcı oluyor. yani faydasız olması imkansız:)
Peki bıraktığımizda etkisini kaybeder mi kullandışımız süre içinde mi etkileri acababiyotin, aslında h vitamini. saç, kaş, kirpik ve tırnak sağlığı için bir numaralı vitamin. her şeyden önce sağlıklı olmnasına yarıyor ve uzamasına yardımcı oluyor. yani faydasız olması imkansız:)
Peki bıraktığımizda etkisini kaybeder mi kullandışımız süre içinde mi etkileri acaba
1 ay filan kullandım daha önce şimdi yine kullanıyorum. Tüyde bir artış olmadı hiçbir negatif etki yasamadim hatta çok güzel tırnaklara sahip oldum ve saçım iyice gürleşti, uzaması hızlanmadı ama eskisi gibi kırılarak değil de canlı uzadıBiotin hapını kullanıp yuzde yada vücutta tuylenme sorunu yaşayan var mı kızlar?
Canım baya bir zaman olmuş ama sormak istedim.biotine devam ettin mı nasıl bir etkisini gördün.ben medobiotine yeni başladım bilgi almak istiyorum senden :)Ben yatmadan önce içiyorum bir tane yani etkisini görmek için 3 hafta kısa bir süreç normalde dax bakımıda yapıyorum bir ay çok güzel etkisini gördüm son bir buçuk haftası biotin kullanmaya başladım hangisi etki etti bilemem bu ay bakım yapamadım doğru düzgün sınav haftam fırsat bulamadım çok bi değişim gözlemleyemedim o yüzden bir hafta sonra ikisini tekrar kullanmaya devam edicem o zaman karşılaştırıcam sonuçlarını
Biotin hapını kullanıp yuzde yada vücutta tuylenme sorunu yaşayan var mı kızlar?