ya kizlar benimde saclarim cok dökülüyor kendimi bildim bileli hep dökülüyor ama bu aralar asiri dökülmeye basladi bende bugün Lavanta kürüne basladim ama saclarimi yikadiktan sonra asiri derecede saclar elime geldi neden acaba sizde böyle birsey oldumu diger sorum ise saclari yarim saat bekletirken islak oldugu icin enseden felan akiyor kulaklarimdanda akiyor acaba o alanlardada killar artarmi diye korktum valla ne yalan söylim.[/QUOT
Canım bende hiç dökülme olmadı zaten saçlarım çok dökülmez ama bu kürden sonra dökülmesi iyice durdu.Bence bikaç kere uygula baktın hala çok dökülüyor o zaman bırak kürü çünkü herkeste aynı etkiyi yapmayabilir.Diğer sorun içinde şunu sölyim; ben duştan çıktıktan sonra her yeri ıslanıcak şekilde döküyorum saçlarıma daha sonra fazla suyunu sıkıyorum ve havluyla sarıyorum ensemden,kulaklarımdan herhangi bi akma olmuyor canım sen fazla suyunu sıkmıyorsan o yüzden akma yapıyordur.bide ben yüzüde canlandırdığını iyi geldiğini duydum o yüzden yüzümede sürüyorum birazz:)