- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
merhaba arkadaşlar
saçlarım uçlarıda kırık olduğundan mı bilinmez kaç yıldır aynı boyda kaldılar uzama yok uçlarını da aldırıyorum fayda etmiyor.. rusça bir siteden bulduğum bu maskeyi yapacağım çok popüler olduğundan işe yarayacağını düşünüyorum maske tarifi ve uygulayan bayanların resimleri de bunlar.
Yavaş uzayan saçlar için bu saç maskesi uzamayı hızlandırır.
Maske tarifi :
1. 1-2 çorba kaşık toz hardal.
2. 1 çorba kaşık şeker .
3. 1 yumurta sarısı.
4. 60 ml sıcak suyu.
5. 2 çorba kaşık zeytinyağı.
Maskeyi sadece saç diplerine uyguluyorsunuz saç uçlarına sürmüyorsunuz.
Sonra bone takıyorsunuz veya streçle sarıyoruz ve üzerine havlu sarıyorsunuz.
40 dakika bekliyorsunuz.
Sonra sıcak suyla yıkıyorsunuz.
Maske haftada sadece 1 kere yapabilirsiniz. Komple 14 hafta yapabilirsiniz.
Dikkatet :
Maske yapıldığında kafa deriniz sanki size yanıyormuş gibi gelecek. Fakat panik yapmayın çünkü hardal tozu başımızdaki kanı hareketlendiriyor , o yüzden saçlar daha hızlı çikiyor ,
gür ve güçlü ,ve volume yapıyor.
Eğer sizin saç uçlarına kuru bu maske ile beraber Coconut Oil sürebilirsiniz. isterseniz içine farklı yağlar badem hindistan cevizi ekleyebilir hafif ısıtıp koyabilirsiniz...
Evetttttt
Hardal maskemi sürdüm şu an bekleme süresindeyim, kafa derim alev almış durumda
Yalnız arıtma konusu nasıl olacak bilemiyorum, inşallah sorun olmaz...
canım bi kaç kez yıkıcan ama tam çıkmıoo suyla basta akıt bayağı sonra 3 kez falan şampuanla anca gidio hatta kuruyunca da bi kaç dökülen tane oldu bendehadi bakalımmmmm
Ahahahaha işte korktuğum durum bu :) Böyle yazın saçımın arasına kum giriyor diye kumlu plaja gitmediğimi bilirim ben
ama canım uzaması için çekilir valllabenim saç hep sabit uzamıo kör olasıca
Canım, vitamin, demir,folik asit vs ne durumda sende? Benim bir ara hiiiççç uzamazdı, vitamin kullanmaya başladım sonra yeniden uzamaya başladı mesela... Şu an değerlerim gayet iyi, ne demir ne folik asit eksikliğim yok, bir baktır derim...
ne yemem lazım mesela canım ben biraz beslenme yönünden eksiğim yani çok yemek seçerim :S
Yemek seçmesende farketmez ki artık, günümüzde hangi besinin gerçek besin değeri vitamini kaldı? Kan tahlili yaptır canım, ona göre doktor sana kullanman gerekenleri verecek.Ben şu an;
Bemiks C,
Omega3
Çinko-Magnezyum-Kalsyum içeren Solgar vitamin kullanıyorum...
topik hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar,vitamin takviyesi ile ilgi yazmak istedim kılıçbalığım ferpleks fol diye bir şurup var büyük kutu içinde on adet minik şurup tek içimlik..ssk karşılıyor bir ayda 3 kutu..demir vefolik asit diyor kutunun üzerinde..
bendekı saçın da maşallahı varben kestırıyorum onlar hemen uzuyor
şaka gıbı
demir için canım şu kapsüllüler mi onlardna çok tiksiniyorum ki ben :S
Evetttttt
Hardal maskemi sürdüm şu an bekleme süresindeyim, kafa derim alev almış durumda
Yalnız arıtma konusu nasıl olacak bilemiyorum, inşallah sorun olmaz...
saçlarım çok uzundu, kestirdimne güzel ya çok şanslısın :S
demir için canım şu kapsüllüler mi onlardna çok tiksiniyorum ki ben :S
şaka gıbı
eh biraz öyle tabiisende nispet yapar gibi yazmışsın
topik hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar,vitamin takviyesi ile ilgi yazmak istedim kılıçbalığım ferpleks fol diye bir şurup var büyük kutu içinde on adet minik şurup tek içimlik..ssk karşılıyor bir ayda 3 kutu..demir vefolik asit diyor kutunun üzerinde..
şaka gıbı
canımyapılacak bir şey yok kan testi yaptırırsın eksik se kullanmak zorundasın zaten sadece saçlar için değilki sinir sistemi ve tüm vücut için gerekli..hem b vitaminiiğneleri daha kötüyarıda bırakmıştım ben iğneleri..
aaa uyguladın mı????? çok merak ettim şimdi inş etkisini görürsünüz ... bende sordum bugün 1 tane aktara adam hardal tozunu ilk kez duymuş.. öyle aktar mı olur yaayarın başka bir tanesine gidicem.. alırsam başlıycam bende hemen
saçlarım çok uzundu, kestirdim
kısa ıstedım.. ve hayatımda ılk defa bır kuafor kısa kesmedıhatta kestıgı bıle mechul hala boyu aynı gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?