- Konu Sahibi impossible55
-
Saç uzatmak saç yapısına göre değişir aslında ama bunun için etkili 3 çözüm var aslında denenmiş bunlar;
Benim kullanmış olduğum sarımsak şampuanı oldu. 2 sene önce yaklaşık bir ay kullandım bırakmama rağmen etkisi hala sürüyor. Saçlarım çok çabuk uzamaya başladı. Birde sık sık çok az kestiriyorum. sanırım onunda etkisi var.
Birde arkadaşımın kullandığı bir yöntem var. Doğum kontrol hapını ezip şampuanına koydu. Sadece saçlarını yıkadı ama bu çok önemli. Duşta kullanırsanız vücudunuzda da tüylenme olabilir. Sonuç ise mükemmel omuzlarında olan saçları neredeyse beline yaklaştı. İhtiyacım olmadığı için denemiyorum ama etkisi gerçekten iyi.
Doğum kontrol hapinda eminmsn?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
morfose keratin serum/ ylang yağı/ hint yağı üçününde faydasını gördüm saçım belime yaklaştı ve hiç kırık yok
1.sarmısak şampuanı
2.dogum kontrol hapı..
3.ü kim çaldı?
Saç uzatmak saç yapısına göre değişir aslında ama bunun için etkili 3 çözüm var aslında denenmiş bunlar;
Benim kullanmış olduğum sarımsak şampuanı oldu. 2 sene önce yaklaşık bir ay kullandım bırakmama rağmen etkisi hala sürüyor. Saçlarım çok çabuk uzamaya başladı. Birde sık sık çok az kestiriyorum. sanırım onunda etkisi var.
Birde arkadaşımın kullandığı bir yöntem var. Doğum kontrol hapını ezip şampuanına koydu. Sadece saçlarını yıkadı ama bu çok önemli. Duşta kullanırsanız vücudunuzda da tüylenme olabilir. Sonuç ise mükemmel omuzlarında olan saçları neredeyse beline yaklaştı. İhtiyacım olmadığı için denemiyorum ama etkisi gerçekten iyi.
kızlar saçma bir sorumu olucak bilemiyorum okan bayülgenin eşi doğum kontrol badem yağı ve bemiks karışımlı maske tarifi vermişti deneyenler oldumu benim aklıma gelen ise doğum kontrol haplarını suyla karıştırıp saç köklerine sıksam olurmu yani haplar suyla temas edince etkisi bozuluyormu sizce?
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
saça olan faydası anlamında sordum ben yoksa koruma amaçlı tabiki yutmak lazım :) eğer öyleyse bi kutuyu fısfıs şişeye ezip kullanıcam sinameki kürü gibi taze hazırlamak mı gerekirmi acaba?
saça olan faydası anlamında sordum ben yoksa koruma amaçlı tabiki yutmak lazım :) eğer öyleyse bi kutuyu fısfıs şişeye ezip kullanıcam sinameki kürü gibi taze hazırlamak mı gerekirmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?