Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Saç...

Reykom33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
441
40
48
42
kaynak saç yaptırıcam gerçek saç almak istiyorum ama kuaförden değil kendim almak istiyorum saçları uzun olup ve satmayı düşünen varsa alırım

Merhaba, ben de saçımı değerinde satmak istiyordum. 50cm uzunluğunda, hiç boyatılmamış, 10 yıldır sadece bebek şampuanı ile yıkıyorum. Düz, kumral rengi, her kuaförün hayran kaldığı bir saç. İlgilenirseniz fotoğraf gönderebilirim.

Çok iyi olur Can'ım foto gönderirsen

Can'ım saçında boya varmı birde ne kadar düşünüyorsun fiyat olarak

Hayır daha önce hiç boyanmadı. 10 yıldır sadece bebek şampuanı ile yıkıyorum. Gür ve sağlıklı. Daha önce tamamı için 4.500TL teklif almıştım; ama o kadar kısa kestiremem tabii ki. Bu yüzden 55cm için 3.500TL olabilir.

Yok Can'ım o kadar olmaz fiyat ben gerçek saç takarım herzaman kuafördeno fiyatlara değil tabiki yaklaşık 450 tl veya 500 tl civarındadır

Doğru haklısınız; çünkü benimki gibi bir saçtan 10-20 parça saç çıkıyor. Yani sizin aldığınız 500 liralık saçın 10 katı benim saçım. Böyle düşünün. Kuaförünüze sorabilirsiniz.

Ben tipki senin bahsettigin saci 600-700 tl ye aliyorum tatlim Malesef böyle güzel sacli olan bayanlar cidden saclarini kestirip sattiginda binlerce lira vereceklerini düsünüp aldaniyorlar.
Hicbir kuaför VERMEZ söyledigin mevlayi. Benim aldigim yerde saclari kizcagizlar bikac yüze satiyorlar ki ben 600-700 tl ye aliyorum. birde kuaför kendi payini aldigni düsünürsen kendin düsün kaca sattiklarini

yani bu dogal boyasiz sacin kötü olma ihtimali varmi? sacdan cok anlamiyorsun sanirim, bundan daha iyisi yok cunki :) kuaförde olanlar en kötüleridir buna kiyasla.
tabi ki kötü olma ihtimali var herkesin saçı ince telli pamuk gibi güzel değil ki kimisinin saçı genetik olarak inatçı ne şekil alır ne bir şey ya da çok güneş ısı görmüştür insan saçı diye illa güzel olacak değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…