Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Saç...

evet haklisin. Secenekler oluyor ben begendigmi seciyorum

bi keresinde dedigin olay olmustu, sac cok tüleriyordu masa filn yaptigimda tutmuyordu. bu yüzden kendi sacina uygun sac almak önemli. benim sacim kalin telli oldugundan kalin telli aliyorum ve daha iyi sekil aliyor.
en iyisi gidip secip almak. anadolu yakasinda oldugu icin ben pek gidemeyip resimle aldigimda sürpriz olabiliyor tabiki.

saç olayında bende çok şanssızim inan artık kendi kaynağımı kendim takıyorum o kadar dilim yandı kuaförlerden...
bende gidemem ki oraya netten seçeyim senin gibi ne kadara aldın en son fiyat olarak?

saç olayında bende çok şanssızim inan artık kendi kaynağımı kendim takıyorum o kadar dilim yandı kuaförlerden...
bende gidemem ki oraya netten seçeyim senin gibi ne kadara aldın en son fiyat olarak?

cok cok iyi anliyorum.. gidebilirseniz cok daha iyi olur cunki resimler cidden aldatiyor. fakat hakan bey istedignizi belirtirseniz yardimci olur. fiyat olarak sacin gramajina göre degisiyor ve bana daha uygun yapiyor cunki sık sık aliyorum. ama sunu söyleyim bilmiyorum önceki saclariniza nekadar ödedignizi buna kesinlikle degeck ve cok uzun zaman kullanabileceksin.

inşallah sıkıntı çıkmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…