Saç Şekillendiriciler Saça az zarar veren düzleştirici önerisi

ddeerryyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
74
0
86
35
Ankara
dalgalı ve kalın telli saçlarım var ama kolay şekil alır brezilya fönü yaptırmayı düşündüm tavsiye etmediler bende hergün düzleştirmeye karar verdim arçelk düzleştiricim ama yeni almayı düşünüyorum daha az kıran yada ne biliym daha saça daha az zarar veren bildiğiniz düzleştirici varsa yardım edin lütfenn :(:kkk:

benim bildiğim henüz öyle bir düzleştirici çıkmadı :) her düzleştirici saçı kırar sonuçta ısıya bağlı her gün düzleştirirsen tabikide kırılır. arçelik güzel :) ama bence saçlarını her gün değilde biyere giderken düzleştir. inan bende senin gibiydim ama zamanla saçların inceliyor ve azalıyor. aklın varsa her gün yapma zaten saçların kolay şekil alıyormuş :)

benim bildiğim henüz öyle bir düzleştirici çıkmadı :) her düzleştirici saçı kırar sonuçta ısıya bağlı her gün düzleştirirsen tabikide kırılır. arçelik güzel :) ama bence saçlarını her gün değilde biyere giderken düzleştir. inan bende senin gibiydim ama zamanla saçların inceliyor ve azalıyor. aklın varsa her gün yapma zaten saçların kolay şekil alıyormuş :)

canım haklısın ama üniversite okuyorum malum dersim var hergün saçlarım kolay şekil alır ama gün aşırı yıkamak şartıyla:(

canım haklısın ama üniversite okuyorum malum dersim var hergün saçlarım kolay şekil alır ama gün aşırı yıkamak şartıyla:(

zararlı olan iki şeyide yapıyorsun saçına :)
hem hergün yıkıyorsun hemde hergün düzleştiriyorsun yıpranmaması çok zor
ben hergün duş alsamda saçlarımı yıkamıyorum
benim düzleştiricim remington 9500 siyah inci olanı bir seneye yaklaştı alalı,çok şükür hiç yıpratmadı
belimde olan saçlarım maksimum 20 dk hazır tek geçişte düzleştiğinden çok fazla muhattapta olmuyor saçımla :9:
benim saçlarım kalın telli gür tipten bide uzun ve sarı sen düşün artık zorluğunu :34: remingtondan sonra kestirmekten kurtuldum imkanın varsa bir teknoloji mağzasında deneyebilirsin ben nerdeyse hepsini deneyerek aldım onun gibisi yok :51:

zararlı olan iki şeyide yapıyorsun saçına :)
hem hergün yıkıyorsun hemde hergün düzleştiriyorsun yıpranmaması çok zor
ben hergün duş alsamda saçlarımı yıkamıyorum
benim düzleştiricim remington 9500 siyah inci olanı bir seneye yaklaştı alalı,çok şükür hiç yıpratmadı
belimde olan saçlarım maksimum 20 dk hazır tek geçişte düzleştiğinden çok fazla muhattapta olmuyor saçımla :9:
benim saçlarım kalın telli gür tipten bide uzun ve sarı sen düşün artık zorluğunu :34: remingtondan sonra kestirmekten kurtuldum imkanın varsa bir teknoloji mağzasında deneyebilirsin ben nerdeyse hepsini deneyerek aldım onun gibisi yok :51:

saçlarımla ugraşmaktan bıktıgım için perma yaptırcaktım ama cesaret edemedim 2 haftadır düzleştirci bakıyordum. remington alcam ama modeline bit türlü karar veremiyordum. senin bu yorumundan sonra 9500 karar verdim. benim saçlarım ince telli umarım aynı sonucu alırım :)

Babyliss pro serisinden herhangi bir düzleştirici olabilir. Ancak kuaför malzemeleri satan yerlerde oluyor sadece

braun satin hair 7 düzleştirici. kesinlikle süper.
ama gene de alternatif olarak kendi kendine fön çekmeyi öğren sanıldığı kadar zor değil :)

ben de philips düzleştirici kullanıyorum. hiç elektriklenmiyor. keratinli plakaları var üstelik saçı yıpratmayan.

Ben de yeni aldım ama gercekten aldığım günden beri hiç istediğim gibi düzlestiremedim.Hatta bazen verdiğim parayı hakediyor mu diye düsünüyorum.Sen nasıl düzleştiriyorsun abla anlatır mısın lütfen ? :(

Ben Babyliss kullanıyorum. Uzun, dalgalı ve kalın telli saçlarım. Haftada 2, 3 kere düzleştiriyorum; her gün değil. Gözle görülür bir yıpranma oldu diyemem. Almadan önce çok tereddüt etmiştim duyduklarımdan dolayı ama herkesin saç yapısı farklı. Ben çok memnunum; hiçbir şikayetim yok.

Back
X