Saç Rengi ve Saç Boyama Saça Kına Yakmak

Merhaba kınanın üzerine kahverengi boya yaptırsam ya da siyah tutar mı mesela ? Teşekkürler
Ben sarı yaptırmıştım yıllar önce :) O bile birçok işlemden sonra tutmuştu canım, kahve ve siyah koyu renkler iyi bir kuaföre gidersen tutar diye düşünüyorum.

Ama unutmayın kuaför çok önemli, sonrasında hani oluyordu diye sitem etmenizi istemem

Tabiki :) Anladım şimdi ben zaten şuan yapmıcam boyayı. Biraz aksın yeni yaktım. Sarı sizde olmuş ben altın sarısı istiyorum canlı bi sarı tam karar vermedim. Son bi soru sorayım çok yıpranma oldu mu saçım ince telli

Şöyle söyleyeyim, sarı da kına kusuyor ve alttan turuncu turuncu çıkıyor saç. Bunu önlemek için bir çok işlemden geçiriyorlar doğal olarakta yıpranıyor. Öncesinde ve sonrasında iyi beslemek - bakım yapmak lazım ama tabi saç tipini görmeden bişey demek ne kadar doğru bilemedim.

Merhabalar
bende sacima ilk boyama olarak kina yapanlardanim.acik kumra sac rengim.kizil kahve bi ton cikti.kinayi cayla kardim birde bolca jojoba yagi ekledim.5 saat kadar diinlendi ve sacta 2 saat tuttumyumusacik oldu

Eklentiler

• 20151215_121124.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 1.835

Anladım çok teşekkürler :)

Merhabalar
bende sacima ilk boyama olarak kina yapanlardanim.acik kumra sac rengim.kizil kahve bi ton cikti.kinayi cayla kardim birde bolca jojoba yagi ekledim.5 saat kadar diinlendi ve sacta 2 saat tuttumyumusacik oldu
Çok güzel olmuş ve doğal durmuş güle güle kullanın saçınızı

Merhaba kizlar benim 3. Kina yapisim dun yaptim ve bu defa biraz farkli yaptim.kinaya toz zerdecal,yumurta sariai, evicap,elma sirkesi,tuz,az limon, saf zeytinyagi,ve yine bolca jojoba yagi ekleyip demleme cayla kardim. 5 saat dinlendirdim. Gece 10da yapip o sekilde uyudum.sabah 10da yikadim.sonuc bu sefer tm istedigim gibi daha kizil oldu

Türkiye'de satılan kınalar kına değildir. İstediğiniz kadar katılmaya bilirsiniz. Buyrun Catherine Cartwright-Jones, PhD kendisi doktordur. İnternette hennaforhair adı altında siteleri var. Bu insan kınaya yıllarını vermiştir. Kınanın latince ismi lawsonia inermistir. İsim kınanın içindeki boyar maddeden gelmektedir. Ve kaliteli kınada bu oran %3,8 olmalıdır. Türkiye'de satılan kınaların hiç biri ne kadar bekletirseniz bekletin dye release (boyar madde salınımı) yapmazlar kartıktan sonra iğrenç yeşil bir renk verirler. Çünkü kına değiller. Buyrun gerçek kınanın dye release olayı bu video'da görebilirsiniz. 24 saat maylandıktan sonra kınanın son halini görebilirsiniz. Herhangi bir aktardan aldığını kınayı bekletin bakalım boyar madde salınımı yapacak mı? 10 liralık kınaya ne karıştıracaklar diyenler. Gerçek kınanın ne olduğunu bilmiyor. Gerçek kınanın kilosu gerçekten pahalıdır. Ve 10 lira değildir. Sizin kardığınız kınalar en az 4 saatten sonra üstü toprak rengini alıyor mu? Alt kısmı ise koyu askeri yeşil oluyor mu? Boyar madde salınımını sakın yanlış anlamayın lawsonia inermisin salınımıdır. Kınanın doğal kimyasal reaksiyonudur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…