Kizlarr ben sinemaki otu bemix ampulu denedim faydasini gordum fakat cok pis koktugu icin biraktm bugun kisa olan saclarimi gittim ve yine kestirdimm ahhh salak kafam aklima eseni yapiyorum neyse burda okurkrn gordum ve denk geldim konusuda var pirisnc suyu cok uzatiyormus saci okudum inertnettende arastirdim simdi deniyicem :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nasil yapiliyor nasil uygulaniyor biraz anlatirmisin canim ilk defa duyuyorum
kızlar kirpik için menekşe yağını öneriyorum özellikle. benim kuaförüm önerdi kaşlarım için. kavise dönmeye çalışıyorduk bazı yerler çok seyrekleşti menekşe yağını sür fırçayla dedi. kirpiklerine de sür farkı görürsün dedi. ben almadım ama kuaförde alan biriyle konuştum gerçekten kirpikleri kaşlarına değiyordu.
Yaaa benim kirpiklerim oladar gurduki kuafore gittigimde kadin ne kadar sik ve gur uUn kirpiklerimiz var demisti ben kivirtma makaai kullanarak mahvettim ve kestim
Ben çocukluğumdan beri kullanıyorum kirpik kıvırma makinesi, lastikleirni düzenli olarak değiştirir ve köke kadar dayayıp çekiştirmezsen sorun olmuyor. Kafana fazla takma kirpikler kendini çok çabuk yeniler, tez zamanda eski haline gelir... Benim de şu sıra kullandığım suni gözyaşından dolayı kirpikleirm biraz arazaldı ama sorun şu ki kirpiklerime yağ sürdüğümde gözüme kaçıyor pis şeyler
Dipten kivirtmamak mi gerekiyor ben hep dipten kivirtiyordum :)
Çok dibine yaklaştırıp kıstırdığında kirpikleri çekiştirip kopmasına sebep oluyor canım... Aman ha
Ayyy ben hep oyle yapiyodum bidaha asla yapmam.s
İşgence ediyormuşsun sen kendine kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?