Saç Şekillendiriciler Saçı elinde kalan kız. Aman dikkat hanımlar !!!

Babydustt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
2.116
2.445
333
http://www.youtube.com/watch?v=LdVuSvZOqXM

İngilizce fakat dili anlamanıza gerek yok izledikleriniz yetiyor :50:
Saçınıza maşa yapmadan önce sürdüklerinize dikkat edin. Yoksa bu kardeşimize benzersiniz :ssz::ssz:
Valla benim için acıdı şuan. Ağzıma sinek kaçacak :52:

Son düzenleme:
http://www.youtube.com/watch?v=LdVuSvZOqXM

İngilizce fakat dili anlamanıza gerek yok izledikleriniz yetiyor :50:
Saçınıza maşa yapmadan önce sürdüklerinize dikkat edin. Yoksa bu kardeşimize benzersiniz :ssz::ssz:
Valla benim için acıdı şuan. Ağzıma sinek kaçacak :52:
aynen yazık ya.. :26:agzım acık kaldı allahtan ben oyle seyler kullanmıyorum. dua etsin sacının alt tarafında sacları acınca kapatır ya üstte olsaydı:50:

aynen yazık ya.. :26:agzım acık kaldı allahtan ben oyle seyler kullanmıyorum. dua etsin sacının alt tarafında sacları acınca kapatır ya üstte olsaydı:50:

Bende ilk onu düşündüm ya üstlerde olsaydı ya da büyük bir tutam olsaydı :50: Aman Allah korusun :ssz::ssz:

:1::1::1: Her izlediğimde çok gülüyorum bu videoya, o ciddi ciddi maşanın inceliklerini anlatırken bir anda saçı elinde kalınca yüzündeki ifade, şaşkınlığı çok komik bence :1:

Nasıl yaa.. ??? Şok oldum.

Aynen saçına sıktığı şeyden kaynaklanıyor bence :ssz:

:1::1::1: Her izlediğimde çok gülüyorum bu videoya, o ciddi ciddi maşanın inceliklerini anlatırken bir anda saçı elinde kalınca yüzündeki ifade, şaşkınlığı çok komik bence :1:

Valla ben ilk şok oldum diğer izlemelerimde güldüm baya yazık tam elini saçına götürecek şok oluyor :9::9:

saçı kopuyor kızın bu kadar.

yalnız 1:08'den videonun sonuna kadar sadece bakakalıyor yazık ya.çok iğrenç bir durum sinir oldum durduk yere.karmakarışık duygular içerisindeyim şuan
:ssz::ssz::ssz:[/QUOTE]

Akşam akşam güldüm tepkinizeee :23::9:

yazık ya , organ sonuçta :2::2::2:

Cannnnnnnından bir parça vallahiiiii :19::19::19:

Back
X