Saçı Olmayan Biriyle Evlenen Var mı?

Tatlım saçın dökülmesi testosteron hormonu fazlalığından, bilemiyorum çok garip geldi annenin düşüncesi. Damadımız var kel, kuzenim nişanlı çocuk kelimsi, dediğim gibi ben kelden hoşlanıyorum. Hepsi de iyi, efendi, kariyerleri düzgün, kafaları çalışan insanlar. Kimi kel sever kimi saçlı, kimi sarışın kimi esmer. Kellik bir obezlik gibi uzak durulması gereken bir özellik değil ki

Evet. Mutlaka var böyle çirkin bi soru olur mu? Olmaz. Olmamalı. Ama oluyo işte. Şimdi ifade edeceğim şekliyle annemi de yargılayın istemiyorum aslında ama durumun başka türlü izahı yok. Sevdiğim adam kel olduğu için annem ilişkiye onay vermiyor. Ve ne ona karşı gelebiliyorum ne de böyle bi sebepten insanları harcamayı göze alabiliyorum. Hepimizin bu konuda ortak bir fikri var. Ne yapmalı bilmiyorum. Fikirlerinizle rahatlamaya ihtiyacım var.

annenize çok özlü bir sözümüz var onu söyleyin: malına güvenme bir kıvılcım yeter, güzelliğine güvenme bir sivilce yeter..
insanları dış görünüşleri ile yargılayan herkesten apaçık rahatsız oluyorum. mümkün mertebe çevremde bile tutmuyorum.
benim babam annemle evlendiğinde gür saçlıymış, esnaftı deterjan ile uğraşmaktan kel kaldı. ne yapalım şimdi atalım mı?

Tatlım saçın dökülmesi testosteron hormonu fazlalığından, bilemiyorum çok garip geldi annenin düşüncesi. Damadımız var kel, kuzenim nişanlı çocuk kelimsi, dediğim gibi ben kelden hoşlanıyorum. Hepsi de iyi, efendi, kariyerleri düzgün, kafaları çalışan insanlar. Kimi kel sever kimi saçlı, kimi sarışın kimi esmer. Kellik bir obezlik gibi uzak durulması gereken bir özellik değil ki

Öyle güzel ifade etmişsiniz ki, bin teşekkür.

Annen beni benden aldı :rapci::rapci:
Tamamen saçını kazıtan ve çok karizmatik görünen erkekler var, annene söyle öyle hayal etsin damadını :KK59:
Aslında hayal etmese olur, çok affedersin de annene ne ? :ıslık: Benim babam da kel bu arada çok şirin adam ama :KK71:

Evet. Mutlaka var böyle çirkin bi soru olur mu? Olmaz. Olmamalı. Ama oluyo işte. Şimdi ifade edeceğim şekliyle annemi de yargılayın istemiyorum aslında ama durumun başka türlü izahı yok. Sevdiğim adam kel olduğu için annem ilişkiye onay vermiyor. Ve ne ona karşı gelebiliyorum ne de böyle bi sebepten insanları harcamayı göze alabiliyorum. Hepimizin bu konuda ortak bir fikri var. Ne yapmalı bilmiyorum. Fikirlerinizle rahatlamaya ihtiyacım var.

sevdim bir kel
dedi annem terkette gel
dedim annem niye ki

ayna gibi mi parlıyor
gözlerini mi alıyor
deme artık bu adam kel
asıl sebep ne sadede gel

kellik mellik hikaye
derdi verdi allah ta yokmu çare
Başta kellik varsa, geçir ona tekke
Üzülme, doğrular için her yol Mekke

bak bunu anneciğine yazdım
doğru adam sa
kel kör bahane

;)

annene bi git çay koy de bence:)

ne alaka ya adamın saçından ona neymiş... sen sevmiş beğenmişsen sıkıntı yok, ciddiye alma anneni

Karakteri düzgün olup adam gibi adam olduktan sonra,
kellikte neymiş. Anneler bazen takılmayacak kadar ufak şeyleri dert ediyorlar. Onları da anlayabiliyorum,her annenin hayalinde kızına yakıştırdığı damat adayı genelde kusursuz oluyor. :)

Merak ettim babaniz sirma sacli mi?

Kellik anormal bir durum mu? Adam saglikli mi? Sana deger veriyor mu? Iyi mi vicdanli mi? Bunlar onemli.
Bakin annenizde de sac var ama uzgunum ki vicdanli degil. Bir insan kel diye nasil istenmez aklim almadi..

sevdim bir kel
dedi annem terkette gel
dedim annem niye ki

ayna gibi mi parlıyor
gözlerini mi alıyor
deme artık bu adam kel
asıl sebep ne sadede gel

kellik mellik hikaye
derdi verdi allah ta yokmu çare
Başta kellik varsa, geçir ona tekke
Üzülme, doğrular için her yol Mekke

bak bunu anneciğine yazdım
doğru adam sa
kel kör bahane

:KK66:

İlahi yaa. Emeğinize sağlık. Aldım anafikri.

Ben varım :KK54:
Yine evlenirken biraz vardı şimdi Sabiha Gökçen iniş pistleri gibi parıl parıl parlıyor. Ne yalan soyliyeyim başkaları eleştirmeye kalkınca yerin dibine sokmuştum 'önemli olan karakter' falan diye ama içten içe dert ederdim küstahca. Sanki ben Adriana Lima...
Neyse 2 yıllık evliyiz, şimdi gelse bana 'ben saç ektircem' dese. Boşver balkona salıncak alalım derim. Ayy hep isterim :21: yani o kdar önemsiz benim için. Çünkü o, adam gibi adamlardan. Kaşı da düşse gözü de çıksa ondan güzeli, güzel kalplisi yok benim için :KK74:

Ya ben kel tercih etmemeyi ve bu yüzden misal gelen talipleri elemeyi falan anlarım. Tercihtir sonuçta. İnsan aynı yatağa gireceği insanın kendince dış görünüşüne önem verir. Ama kel birini seven insanı eleştireni, buna engel olanı anlayamıyorum. Sen mi evlenicen? Sen mi göreceksin her gün? Tuhaf geldi bana açıkçası annenizin tutumu.

Valla universitedeyken falan bende cahilce iyy kel adam falan derdim cunku o zamanlar bana nedense kellik yasla alakali birsey gibi gelirdi, yani kel adam yasli adammis gibi. Birde ben ne anne ne baba tarafimdan hic kel erkek gormedim o yuzden tuhaf gelirdi yani. Sonra sonra bunun yasla alakali olmadigini cogunlukla genetik oldugunu ve hatta erken yasta saclarinin onu dokulen kisilerin bile oldugunu fark ettim. Keske secla adam olunsaydi dimi, annene dis gorunuse takilmamasi gerektigini soyle bence.

Back
X