Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet. Mutlaka var böyle çirkin bi soru olur mu? Olmaz. Olmamalı. Ama oluyo işte. Şimdi ifade edeceğim şekliyle annemi de yargılayın istemiyorum aslında ama durumun başka türlü izahı yok. Sevdiğim adam kel olduğu için annem ilişkiye onay vermiyor. Ve ne ona karşı gelebiliyorum ne de böyle bi sebepten insanları harcamayı göze alabiliyorum. Hepimizin bu konuda ortak bir fikri var. Ne yapmalı bilmiyorum. Fikirlerinizle rahatlamaya ihtiyacım var.
Tatlım saçın dökülmesi testosteron hormonu fazlalığından, bilemiyorum çok garip geldi annenin düşüncesi. Damadımız var kel, kuzenim nişanlı çocuk kelimsi, dediğim gibi ben kelden hoşlanıyorum. Hepsi de iyi, efendi, kariyerleri düzgün, kafaları çalışan insanlar. Kimi kel sever kimi saçlı, kimi sarışın kimi esmer. Kellik bir obezlik gibi uzak durulması gereken bir özellik değil ki
Evet. Mutlaka var böyle çirkin bi soru olur mu? Olmaz. Olmamalı. Ama oluyo işte. Şimdi ifade edeceğim şekliyle annemi de yargılayın istemiyorum aslında ama durumun başka türlü izahı yok. Sevdiğim adam kel olduğu için annem ilişkiye onay vermiyor. Ve ne ona karşı gelebiliyorum ne de böyle bi sebepten insanları harcamayı göze alabiliyorum. Hepimizin bu konuda ortak bir fikri var. Ne yapmalı bilmiyorum. Fikirlerinizle rahatlamaya ihtiyacım var.
Ciğlik atarak güldümKeramet kılda olsaydı g.tte çıkmazdı diye bir söz duymuştum zamanında
Fırrrça gibi saçlı kocam var.
Boncuk çıkmadı ,kuş da kondurmuyor.
İstememesinin başka sebebi mi var acep![]()
sevdim bir kel
dedi annem terkette gel
dedim annem niye ki
ayna gibi mi parlıyor
gözlerini mi alıyor
deme artık bu adam kel
asıl sebep ne sadede gel
kellik mellik hikaye
derdi verdi allah ta yokmu çare
Başta kellik varsa, geçir ona tekke
Üzülme, doğrular için her yol Mekke
bak bunu anneciğine yazdım
doğru adam sa
kel kör bahane
![]()
Annenize deyin ki; annecim, bence önemli olan kel olması ya da gür saçlı olması değil, asıl önemli olan erken boşalmaması