Saçı Olmayan Biriyle Evlenen Var mı?

Merak ettim babaniz sirma sacli mi?

Kellik anormal bir durum mu? Adam saglikli mi? Sana deger veriyor mu? Iyi mi vicdanli mi? Bunlar onemli.
Bakin annenizde de sac var ama uzgunum ki vicdanli degil. Bir insan kel diye nasil istenmez aklim almadi..

Açıkçası burda annemin dedikodusunu yapıyo gibi hissettiğim için üzgünüm. Ama biliyor musunuz kendisi evlenirken de böyle fiziki duruma çok takıldığı için seçici davranmış. Şimdi de benim seçimlerim konusunda seçici maalesef. Ona kızamıyorum, kötü niyetli deil biliyorum sadece sizin gibi ben de çok şaşırıyorum. Üzmeden çözmeye çalışırken kendim çok üzülüyorum. Ve bu sebepten birilerini üzersem sınanmaktan korkuyorum. Arkadaşıma annemin böyle bi düşüncesi olduğunu asla söylemedim incinmesin diye ve gerçekten utandım bunu söylemeye.

Keramet kılda olsaydı g.tte çıkmazdı diye bir söz duymuştum zamanında :KK53:
Fırrrça gibi saçlı kocam var.
Boncuk çıkmadı ,kuş da kondurmuyor.
İstememesinin başka sebebi mi var acep :işsiz:

yahu iste kendince kizinin yanina yakistiramiyor anne oda ne yapsin, elalemin lafindan cekiniyor, bacilarinin kardeslerinin akrabalarinin elestirmesinden cakiniyor, bizde kel adam yasli kocamis adamdir imaji var cunku, ama artik 20 yasinda basliyor erkekler bu tarz sorunlar devir degisti kimsenin haberi yok. Yediginden ictiginden erkek kelde kaliyor kisirda oluyor azicik bunu fark etmeleri lazim. Hersey saglik ve genetik meselesi.

Açıkçası burda annemin dedikodusunu yapıyo gibi hissettiğim için üzgünüm. Ama biliyor musunuz kendisi evlenirken de böyle fiziki duruma çok takıldığı için seçici davranmış. Şimdi de benim seçimlerim konusunda seçici maalesef. Ona kızamıyorum, kötü niyetli deil biliyorum sadece sizin gibi ben de çok şaşırıyorum. Üzmeden çözmeye çalışırken kendim çok üzülüyorum. Ve bu sebepten birilerini üzersem sınanmaktan korkuyorum. Arkadaşıma annemin böyle bi düşüncesi olduğunu asla söylemedim incinmesin diye ve gerçekten utandım bunu söylemeye.

babani cok merak ettik ama simdi bir genclik fotosunu isteriz buraya :KK48:

Annenize göre kellik bir kusur sanırım.

Yani seni daha iyilerine layık görmesi bunu gösteriyor.

Bence annenizin düşünceleri kusurlu.

Sen evleneceksin, sen yatıp uyuyacaksın, sen zaman gecireceksin. Annen görse görse haftada bir kere görecek.

Annenizin karışmasına neden izin veriyorsunuz hem de b.ktan bir sebepten dolayı.

Kel olup çok karizma olanlar da var.
Sorma saçlı olup evlendikten 5 yıl sonra kel kalanlar da.

kellik genetiktir.
dikkat ederseniz bi erkeğin saçı babasınınki gibi dökülür.
babasının saçı mesela 35 yaşında dökülmüşse oğlununki de aynı yaşlarda dökülür.
anneniz torununa kötü gen aktarımı istemiyor demek ki :KK45:

yahu iste kendince kizinin yanina yakistiramiyor anne oda ne yapsin, elalemin lafindan cekiniyor, bacilarinin kardeslerinin akrabalarinin elestirmesinden cakiniyor, bizde kel adam yasli kocamis adamdir imaji var cunku, ama artik 20 yasinda basliyor erkekler bu tarz sorunlar devir degisti kimsenin haberi yok. Yediginden ictiginden erkek kelde kaliyor kisirda oluyor azicik bunu fark etmeleri lazim. Hersey saglik ve genetik meselesi.

Tam olarak da durumun özeti bu, benim toparlayamadıklarımı çok güzel anlattınız ellerinize sağlık.

kellik genetiktir.
dikkat ederseniz bi erkeğin saçı babasınınki gibi dökülür.
babasının saçı mesela 35 yaşında dökülmüşse oğlununki de aynı yaşlarda dökülür.
anneniz torununa köytü gen aktarımı istemiyor demek ki :KK45:

Trajikomik dedikleri bu olsa gerek, yorumlarınıza ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum. o_O

Saça ne gerek var be canım evlenince zaten genelde bizim çenemizden adamların saçları dökülüyor :rolleyes:

sevdiğim adam demişsiniz ya, demeyin bence. kendinizi kandırmayın. basbayağı sevmiyorsunuz. sevmek bu kadar, bu kadar kıldan tüyden bir meseleyi gündem etmez bi kere. yani adam işsiz, adam alkolik, adam şiddet eğilimli deseniz ya da hadi kıyısından adam yürüme, görme, konuşma engelli filan deseniz anlamaya çalışırım da saç engeli var diye soru işaretlerine kapılmak... değişik

Sakin soyleme zaten. Cok kirici kesinlikle. Ne yapin edin annenize bu durumun normal bir sey oldugunu anlatin. Allah kimsenin basina vermesin kanser hastalari saclarini kaybediyor. Bizim bir gün bu durumla karsilasmayacagimiz ne malum? Allah gostermesin ama basimiza ne gelecegini bilmiyoruz o yuzden sekilcilikten uzaklasmamiz gerekiyor..

sevdiğim adam demişsiniz ya, demeyin bence. kendinizi kandırmayın. basbayağı sevmiyorsunuz. sevmek bu kadar, bu kadar kıldan tüyden bir meseleyi gündem etmez bi kere. yani adam işsiz, adam alkolik, adam şiddet eğilimli deseniz ya da hadi kıyısından adam yürüme, görme, konuşma engelli filan deseniz anlamaya çalışırım da saç engeli var diye soru işaretlerine kapılmak... değişik

Yanlış anladınız ya da aradaki yorumlarımı okumadınız galiba. Benim için bu durum problem mi diye bile düşünmedim bu güne dek. Çünkü evet, tam olarak sevdiğim adam. Annemin boyle bi düşüncesi var çünkü aşık deil çünkü benim gözümle bakmıyor ve çünkü kendince kızını düşünüyor. Gündem haline getiren ben değilim yani.

Bazi insanlarin basinda dert yok kendine dert ariyor.
Niyetim annene kizmak degil ama kiziyorum iste.
Sonucta o kel adamla yasayacak olan sensin. Annen begense ne begenmese ne? O kendi kocasini begenip almis. (Yada gorucu bilemem).

Ama sonuc olarak sen evleneceksin. Senin gozune hos gelecek evelenecgin kisi. Yomsa evlendigin adama annenin gozu ilemi bakacaksin. Annen begendiginde yakisikli oldugunda ne olacakmis annene sorar misin?
Diyelimki annen cok begendi eeee? Belki adam yakisikli ama seni hakketmeyen biri.

Hem bazi erkeklerle kellik yakisiyor.
Boyle sacma bir nedenden dolayi seviyorsam ayrilmam.
Insanin ici guzel olsun. Seni mutlu etsin, annenin tek dilegi bu olmali.

Estetik kaygıları var diye kimseyi kötülükle yaftalayamayız tabiki. Ama etik değil. Tabi şimdi ona sorsak hem saçlı hem karakterli olsun der. Saçın olsun da ne olursan ol, gel demiyodur o da.
Ama boyle bi kararı sizin adınıza veremeyeceğini ona anlatmak zorundasınız. Anneler her zaman çocukları için en iyisini ister ama en doğru kararı verecek diye bisey yok..

Yukarda yazdiklarimdan dolayi ozur dilerim . Sen yargilanmak degil cozum istiyorsun

Anneni al karsina. Ciddi ciddi konus. De, anne benim gozume hoş geliyor senim gozune hos gelmesede.
Sen,annenin gozune hos gelenlemi evlendin kendi gizune hos gelen biri ilemi.? Anne sen begendigini almissin zaten. Bende begendigimi almak istiyorum dersin.
Anlayis bekledigini dersin

Tatlım önemli olan sevmen içine sinmesi saç var ya da yok sen takılma sakın annen gibi...

Back
X