- 26 Mayıs 2016
- 1.733
- 2.967
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırf saçı yok diye istemeyen annenize neden karşı gelemiyorsunuz ki onu anlayamadım? Kaç yaşındasınız?Sevdiğim adam kel olduğu için annem ilişkiye onay vermiyor. Ve ne ona karşı gelebiliyorum ne de böyle bi sebepten insanları harcamayı göze alabiliyorum.
Annenize deyin ki; annecim, bence önemli olan kel olması ya da gür saçlı olması değil, asıl önemli olan erken boşalmaması
İnsanlar ne kadar acımasız değil mi? Neler yaşadığını hissettiğini bilmeden fütursuzca eleştirebiliyorlar. Ben bazen çok kızacak oluyorum ama diyorum senin gördüğün gözle göremiyo, kızma ona da yazıktır. Böyle bi sıkıntı bizde de var maalesef. Annem sen yanlış biliyosun onun yaşı daha fazla bence diyo. Halbuki ben biliyorum o saçları ne üzüntüler, içine attığı sıkıntılar yüzünden döktü. Tam ikna oluyo diyorum, sonra yine o der ben şöyle hayal ettime bağlıyo. İnsalar ne engellerle savaşırken bunlarla uğraşmak da ayrı ilginç.
Çevremde birkaç tane var, gerçekten hoşlar. Herkese de yakışmıyor gerçi.
Şimdi KK kadınları annenize yüklenecek ama bu da bir tercih neticede. Nasıl ben çok esmer tiplerden hoşlanmıyorsam bu da öyle bir şey. Sırf bundan ötürü istememek de garip ama.
Evet. Mutlaka var böyle çirkin bi soru olur mu? Olmaz. Olmamalı. Ama oluyo işte. Şimdi ifade edeceğim şekliyle annemi de yargılayın istemiyorum aslında ama durumun başka türlü izahı yok. Sevdiğim adam kel olduğu için annem ilişkiye onay vermiyor. Ve ne ona karşı gelebiliyorum ne de böyle bi sebepten insanları harcamayı göze alabiliyorum. Hepimizin bu konuda ortak bir fikri var. Ne yapmalı bilmiyorum. Fikirlerinizle rahatlamaya ihtiyacım var.
Bu da bir tercih demekle haklısınız ama anne zamanında kendine gelen adayların çoğunu tercihine göre reddetmiş, seçici davanmış zaten..Evet, tercih meselesi ve işte söz konusu kişi de artık kızının tercihi, bu durumda saygı duyması gerek, o sırasını salmış artık![]()