Saçı Olmayan Biriyle Evlenen Var mı?

Kel olsa ne olacak ki kel insanları gayet tarz bulurum benimkinin de saçı var ne oldu evlenmeden dökülüyor :D

Cok sacma benımkı daha 29 yasında sacı beyazladı az azda dokulıo bosayakmı yanı annen aacmalamıs onemlı olan dıs gorunm deıl ıc guzelık

Sevdiğim adam kel olduğu için annem ilişkiye onay vermiyor. Ve ne ona karşı gelebiliyorum ne de böyle bi sebepten insanları harcamayı göze alabiliyorum.
Sırf saçı yok diye istemeyen annenize neden karşı gelemiyorsunuz ki onu anlayamadım? Kaç yaşındasınız?
Elle tutulur bir şey dese anlarım da..
Bunun adı şekilcilik, başka bir şey değil, çok üzgünüm.
Benim annem sevdiğim adamın saçı yok diye böyle istemiyorum gibi bir yorum yapsa, ağzımdan çok ağır bir laf çıkabilir gerçekten. Tabi sizin ağzınızdan o laf çıksın demiyorum asla, ama hiç anlaşılır yanı yok annenizin itirazının.
Bence kararlı durmanız lazım. Annenizin de sizin tercihlerinize saygı duyması gerek, duymuyorsa bunu sizin sağlamanız gerekecek.

İnsanlar ne kadar acımasız değil mi? Neler yaşadığını hissettiğini bilmeden fütursuzca eleştirebiliyorlar. Ben bazen çok kızacak oluyorum ama diyorum senin gördüğün gözle göremiyo, kızma ona da yazıktır. Böyle bi sıkıntı bizde de var maalesef. Annem sen yanlış biliyosun onun yaşı daha fazla bence diyo. Halbuki ben biliyorum o saçları ne üzüntüler, içine attığı sıkıntılar yüzünden döktü. Tam ikna oluyo diyorum, sonra yine o der ben şöyle hayal ettime bağlıyo. İnsalar ne engellerle savaşırken bunlarla uğraşmak da ayrı ilginç.

Annenizin duygu sömürüsüne gelmeyin. O niye hayal ediyor ki sizin evlenip aynı yatağı paylaşacağınız adamın saçını :KK66:
Annedir tamam da huyuna suyuna, eğitimine, işine, karakterine bakacakken saça takması hiç mantıklı mı? Siz saçsız olmayı bir kusur gibi görmediğinizi hissettirin, aksine ona çok yakışıyor anne, abartıyorsun, taktın mı bir şeye takıyorsun sen de, gibi yorumlar yapın, hafife alın bu görüşünü. Çok üstünüze gelirse, anne insanların fiziksel özellikleri hakkında böyle konuşulur mu hiç? Siz bana böyle öğretmediniz ki, çok şaşırdım, ayıp bunları konuşmak, tavrına diyebilirsiniz...

Olmadı duygu sömürüsüne başlayın siz de onun gibi :-) Mesela tüm ciddiyetinizle, "Şimdi sen bu tepkiyi verince benim kafam çok karıştı anne, ya onun da annesi beni istemezse bir şeyimden. Mesela ben de şuyum şöyle olsun isterdim (burayı siz kendinizce uydurun). O da bir annenin evladı neticede, o da başka gelin hayalleri kurmuş olabilir, bir şeyimi beğenmezse ne yaparım, çok ağrıma gider, gururuma çok dokunur," falan diyin iyice abarta abarta. Hemen kızım sen çok güzelsin, neyini beğenmeyeceklermişe bağlayacaktır ama bu arada siz hem hedef şaşırtmış olursunuz, hem de bu şekilde yaptığının ne kadar gurur kırcı olduğuna uyandırırsınız belki:KK66:

Son düzenleme:
Benimkinin de saçları baya bi seyrelmişti.saç ektirmeye karar vermiş bende saygı duydum tabiki.ektirirken de saçları sıfıra vurup ekiyolar.tamda istemeye gelmeden bikaç ay önceydi nası bi cesaretse artık.istemeye geldiğinde 2-3 numaraydı olan saçları.benim annem de hiç beğenmemişti :)) 3-5 seneye hiç saçı kalmaz kel gibilerinden konuşmuştu.söyleyememiştim de söylesem bi dert söylemesem bi dert.sonradan öğrenmiş ektirdiğini sesini çıkarmamıştı saç konusunda bi daha :) sen beğenmişsin sevmişsin gerisi önemli değil

Çevremde birkaç tane var, gerçekten hoşlar. Herkese de yakışmıyor gerçi.

Şimdi KK kadınları annenize yüklenecek ama bu da bir tercih neticede. Nasıl ben çok esmer tiplerden hoşlanmıyorsam bu da öyle bir şey. Sırf bundan ötürü istememek de garip ama.

Bu da bir tercih demekle haklısınız ama anne zamanında kendine gelen adayların çoğunu tercihine göre reddetmiş, seçici davanmış zaten..Evet, tercih meselesi ve işte söz konusu kişi de artık kızının tercihi, bu durumda saygı duyması gerek, o sırasını salmış artık ;)

Ya adamın elinde olan birsey mi bu kel olmayı kendisi mj istedi benimde hormonlara duyarlılığım var saçın dökülüyor seyreldi sürekli bakım ve ilaç alıyorum Rabbim başka dert çok şükür diyorum buna ama annenize ne diyeceğimi bilemedim.

Üslubunuza bayıldım, keşke anneniz de sizin kadar ince olabilseymiş. Ona da kızamıyorum, düşüncesinin yanlış olduğunu söylesen kabul etmeyecek kendince doğruyu yaptığını sanıyor. Annenizi kırmadan problem nasıl çözülür bilmem ama saçla ilgili yorumlar sizin kafanızı karıştırmasın. Zaten anladığım kadarıyla öyle biri değilsiniz, anneyle tatlı mücadeleyi kazanana kadar devam edin. Saçlarını kazıtınca daha karizma olanlar var çevremde :)

Evet. Mutlaka var böyle çirkin bi soru olur mu? Olmaz. Olmamalı. Ama oluyo işte. Şimdi ifade edeceğim şekliyle annemi de yargılayın istemiyorum aslında ama durumun başka türlü izahı yok. Sevdiğim adam kel olduğu için annem ilişkiye onay vermiyor. Ve ne ona karşı gelebiliyorum ne de böyle bi sebepten insanları harcamayı göze alabiliyorum. Hepimizin bu konuda ortak bir fikri var. Ne yapmalı bilmiyorum. Fikirlerinizle rahatlamaya ihtiyacım var.

İş yerimde kel bi abi var. Aşığım kendisine kel karizmasına inandırdı beni eşime bile anlatıyorum sürekli :D

Bu da bir tercih demekle haklısınız ama anne zamanında kendine gelen adayların çoğunu tercihine göre reddetmiş, seçici davanmış zaten..Evet, tercih meselesi ve işte söz konusu kişi de artık kızının tercihi, bu durumda saygı duyması gerek, o sırasını salmış artık :KK66:

Aynen oyle. Anne soyle bir adim geride durmali artik. :)

Duydugum en sacma istememe bahanesi. Kel diye insani yargilamak istememek nedir acaba? Sorguladiniz mi nedenmis? Burnu buyuk olsa, sakali olsa, kulaklari buyuk olsa, zayif olsa kabul etmeyecek mi bu tur seyler kusur mu? Mantigim almiyor :) Seviyosaniz kavusun bence :)

Kel olmasa nolurki eni sonu kel oluyorlar. Ben aldığında sırma saçlıydı şimdi yeller esiyor saçların yerinde.

Back
X