Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bu! Ne kadar samimo anlattınız, teşekkür ederim. Ben diyemedim annem bunu sorun ediyo diye, o beğenmedikleri adamı ben gözümden sakınıyorum.
kocamin.saci vardi benle evlendikten sonra kalmadi...Evet. Mutlaka var böyle çirkin bi soru olur mu? Olmaz. Olmamalı. Ama oluyo işte. Şimdi ifade edeceğim şekliyle annemi de yargılayın istemiyorum aslında ama durumun başka türlü izahı yok. Sevdiğim adam kel olduğu için annem ilişkiye onay vermiyor. Ve ne ona karşı gelebiliyorum ne de böyle bi sebepten insanları harcamayı göze alabiliyorum. Hepimizin bu konuda ortak bir fikri var. Ne yapmalı bilmiyorum. Fikirlerinizle rahatlamaya ihtiyacım var.
Keramet kılda olsaydı g.tte çıkmazdı diye bir söz duymuştum zamanında
Sesli güldümmm ne gzl söylemissiniz![]()
Siz bide benim tegzemle tanissaniz damadin giyim tarzina kadar belirlemis aklindaPuhaha anneyr bak
Armudun sapi uzumilun copu misali bu
Kendi bulamadiklarini mi ariolar nedir :)Siz bide benim tegzemle tanissaniz damadin giyim tarzina kadar belirlemis aklinda
tegze ne??? teyze mi demek istedin???Siz bide benim tegzemle tanissaniz damadin giyim tarzina kadar belirlemis aklinda
Hic o acidan dusunmemistimKendi bulamadiklarini mi ariolar nedir :)
Klavye hatasitegze ne??? teyze mi demek istedin???
E herkes yakisikli zengin kulturlu iyi egitimli damar isterHic o acidan dusunmemistim
Sanirim bazi kaynana adaylari guzel gelin alio gelinleriyle ovunup havalanmak isterler ya buda oyle bi durum olabilir
Konu sahibinin durumuda oyle olabilir
Hatta bi ara ciddi ciddi konuyu acan kuzenim olanilir mi diye profile bile baktim![]()
E herkes yakisikli zengin kulturlu iyi egitimli damar ister
Ama olmayinca napican anacim :)
Ben esimle sevgili oldugmda annem kivanc tatlituga benzetiodu
Sarisinligi, uzun saclari, kasli vucudu yesil goZleri
Simdi ise koca gobekli ve kel :))
Ne buldum demicen ne olur acaba dicen:))
Insan asik olunca gerisi geliyoraman Allah mutluluknversin hicbir guzellik ebedi degildir bence dokulmeyen sac kırısmayan yuz yok ki
Bence evlenmeden once oyle bi bakmak lazim saci dokulsede yuzu kirissada gobeklensede severmiyim bu adami diye bakmak lazim
Evli(erkek)bi arkadas vardi diyet yapardi onun gobegi herkesin mizah konusuydu bende aman konusanlara dese beni alan boyle almis diye derdim
Oda ben evlenince boyle degildim ki 60 kiloydum derdi boyle yapa yapaetkekleride komplekse soktuk valla