Saç Rengi ve Saç Boyama saçı siyaha boyamak..

Saçım şu anda siyah olmadığından malesef foto ekleyemiyorum ama aynı resimdeki hali gibiydi benim saçım.

Şu anda saçlarım öyle işte hatta 2 gün öncesinin fotosu.Siyahtan çok zor kurtuldum her hafta kestirdim saçlarımı Onun için kalıcı olarak kullanmayacaklara siyahı asla tavsiye etmem.

ya arkadaslar benim saçımın dogal rengi koyu kahveydi.bikaç ay önce mavi siyaha boyattırdım kuaförde o kadar para verdim ama 1 haftada akıp gitti:/ sonra gecen hafta tekrar boyadım mavi siyaha ama bu sefer kutu boya ile boyadım.ama değişen bişey olmadı yine 1 haftada çogu akıp gitti.bu konuda yapabileceğim neler var bana yardımcı olabilrmisiniz

platin sarırı röflelerim var evde boyarsam koyu kahveye kapanırmı

merhaba kızlarr ben saçımı hiç boyatmadım siyaha boyatmak istyorum ama yakışırmı diye karasız kaldımeyvahedigeldismile ya kötü olursa falan diye napsamki bide güzel duran siyah boya hangisi markalardan bn anlamıyorumda 19 yaşındayım bu aradaa.s.

arkadaşlar size nacizhane bir önerim olacak. daha önce defalarca saçı siyah renge boyatmak günah diye duyuyordum şimdide en son nihat hatipoğlu bir soruyu cevaplarken rastladım. siyah saç genç gösterdiği için günahmış. bir araştırın derim. karar sizin tabi

siyah çok tehlikeli bi renk..eger saçıyla oynamayı seven bi bayansanız kesinlikle siyah yapmayın derim..gerii dönüşü çok zor farklı renk yapmak için bi ton işlemden geçiyor sonrada saçınız yanıyorr...eger hep aynı rengi kullanırım derseniz boyayın ama arda sıkılııp saçını deiştiren bayan grubundansanız kesinlikle siyah yapmayın derim:)

bence de arkadaşlar siyah cok sabır isteyen bir renk.değiştirmek isterseniz açtırmak zorundasınız açtırmam saçım yanar derseniz uzatıp kendi renginize dönmekten baska careniz yok dolayısıyla uzun bir süre ya 2 renk gezersiniz yada saclarınızı kestirirsiniz...

uzun süre siyah kullanacaksanız düşünün derim.. kapatıcı, pratik, ekonomik.. ben hala devam ediyorum.. yalnız fikir değiştirebilirim diyorsanız akarak çıkmıyor ve başka renkle kapanmıyor..

meslek kısmına yazdığınız doğruysa bir öğretmenin böyle akıl ve mantıktan uzak biçimde yorumlar yapması üzücü...

söylediğinizin araştırılacak bir tarafı yok.
birincisi, saç renginin kişiyi yaşlı mı genç mi göstereceği yüzüyle ve ten rengiyle alakalıdır.
günah kısmına geçelim; genç göstermek günah diyorsunuz, neden? çünkü gençlik güzeldir, insan gençken sağlıklı bir cilde, saçlara, vücuda sahiptir. yani gençlik=güzellik. madem ki böyle bir zihniyete sahipsiniz şu anda bu forumun bu bölümünü takip ederek siz günah işliyorsunuz. madem genç görünmek=güzel görünmek günah, öyleyse böyle konularla işiniz olmamalı.

size önerim şudur; ya bu bölümlere uğramayın ve günahmış tarzı yorumlarınızı dini sitelere taşıyın ya da doğru ve alakalı şeyler söyleyin.

Son düzenleme:
yaa arkadaşlar...herkes siyah saçını akıtamamaktan şikayetçi, ben isteyerek boyadığım siyah saçlarımın 15 günde akmasından dertliyim:roflol:
en son çikolata kahve olan saçlarımı yine loreal in 1.0 numaralı siyah rengine boyadım...excellence creme olanıydı galiba...ama resmen aktı, alttan eski rengim parlayamaya başladı napacağımı bilemiyorum

Bende sarı saçlarımı kapatmak için siyaha boyamıştım hemencecik aktı.
1 yıl aradan tekrar siyaha boyadım.Ama çok çabuk akıyo siyah birde benim saçım çok siyah olmuyo ve hemencecik akıyo.

Birde siyah saç neden günah olsun ki yaa ne alaka inanmayın böyle şeylere.:umursamaz:

bende boyadım bir kere ve yıllardır açmaya çalısıyorm nerdeyse.ama parlaklıgı durusu çok hoş oluyor

Siyah hiçte öyle akmayan bi renk değil. eğer altında açık renk varsa bi ay sonra kahve gibi oluyo :) ama eğer kendi saç renginiz siyah yada siyaha yakın değilse yapmayn bnce pek ykaışmıyo

akmasının nedeni saçınızı boyadan sonra şampuanlamak ya da saçınızın hızlı uzaması falan olabilir mi? benim rengim kestane, saçlarımdaki kızılımsı balyaj kalıntılarından kurtulabilmek için boyamıştım çünkü saçlarım kızıl aktıkça turuncumsu sarımsı acaip bi renge dönüyordu başka renkler de tutmuyordu.. saçlarımı en son aralık sonu siyaha boyadım daha hala da boyamadım çok yıpratmayım diye ama renk duruyor (kökler hariç tabi) yani 4 ayda bir boyamama rağmen memnunum.. özellikle açık tenliyseniz çok yakışıyor..

erkeklerin siyaha boyaması günah diye duymuştum ama emin değilim.sebebini de çok merak ettim şimdi CADIARZU

bu arada kardeşim palette yada garnier bitkisel boyasından (gece siyahı mıydı ismi gece mavisimi hatırlamıyorum)boyadı.çok hoş duruyor.gördükçe benimde siyaha boyayasım geliyor a.s

merhaba arkadaşlar koyu kestane rengnde saçm bi ton koyultmak istyrm ama çok simsiyah değil castingle boyasam nasıl olur. ya da başka bi öneriniz varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…