Arkadaşlar özellikle siyaha boyatmak isteyen arkadaşlarım kuaförüm şiddetle tavsiye etmiyor siyahı ben 1 defa lafını ettim kızdı bide üstüne..
Siyahdan dönmek çok zor delimisin sen dedi..
Kuaförler önermiyo koyu kahve yapın ama siyah yapmayın diyolar yani benim kuaförüm öyle dedi bilginize sunayım dedim..
geçen sene uçlarını çilek rengne boyatmıştım 1 ayda aktı pişman oldum.. şimdi ise saçlarımın uçları sarı qibi bişe siyaha boyatmk istiorum ama çok yıprandı saçlarım siyahda çok yıpratır diolar kafamçokkarıştı
arkadaşlar size nacizhane bir önerim olacak. daha önce defalarca saçı siyah renge boyatmak günah diye duyuyordum şimdide en son nihat hatipoğlu bir soruyu cevaplarken rastladım. siyah saç genç gösterdiği için günahmış. bir araştırın derim. karar sizin tabi
geçen sene uçlarını çilek rengne boyatmıştım 1 ayda aktı pişman oldum.. şimdi ise saçlarımın uçları sarı qibi bişe siyaha boyatmk istiorum ama çok yıprandı saçlarım siyahda çok yıpratır diolar kafamçokkarıştı
benim uçları kırmızı yapmışları.. aktı çok yıprandı üstüne hiç bi renk kapatmadı ben de siyaha boyadım saçlarım çok daha hoş oldu.. boyamak yıpratmaz, kahveye dönmek de abarttıkları gibi zor deil..
Bende bir ara boyadım çokda severek kullandım ama yıpranmış gibiydi zaten saçıma bi maşa bi fön yaptığımda hemencecik yıpranırdı . Boyalıyken hiç bişi yapamadım . Yine canım siyah çekiyo yaaa . yapsammı ..
Ben de bugün saçımı loreal 1.07 derin bronz siyah ile boyadım sonuçtan memnunun daha önce başka marka 1 numara ile boyamıştım simsiyah çok yapay durmuştu ama bu doğal bi siyah ve ara ara bronz ışıltıları var tavsiye ederim :)