Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sacı yıpranan dökülen ve artık uzamıyor diyenlerr

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dandandankek

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
66
0
16
Adana
kızlar bu konuyla ilgili bir cok baslık acıldı hep takıp ederdim ve acıkcası bıtkısel ürünlerin cok da işe yaramayacagını düşünenlerdendim,sacımda yıllardır denenmedık işlem kalmadı,actırmaydı röfleydi maşaydı derken tabı saclar mahvoldu,hem ınanılmaz dökülmeye basladı hem de cok cansız oldugu gibi uzaması da durmuştu,denemediğim ürün kalmadı onca para döktüm işe yaramadı,bir kac haftadır sarımsaklı şampuanın içine cam terebentin ılave ederek ben de denedim ve ılk günden itibaren mucizevi etkısıne tanık oldum,her sabah yastıgımda saclar dolu uyanırken şu an yıkarken bile hiç dökülmüyor,saclarımın cok kuvvetlendiğini hissediorum bunun yanında da ekstra hızlı uzatıyor olması da cabası tabi,tecrübeyle sabittir arkadaslar kesinlıkle tavsıye ediyorum kimyasallara benım gibi para dökmeyın artık..

canım aynı dert bendede var... aşırı derecede dökülüo yerlerden saç topluyorum evimde. ayrıca her gün banyo yapan insanım.. banyoda saçımı tarayınca tutam tutam tarağa yapıştığı yetmiyormuş gibi birde kuruturken ayrı bi tutam daha gelio...

sarımsak özlü şampuanı nerden alabilirim... eczanelerden ne diye alıcam.

canım yeni gördüm biraz gec bir cevap olacak ama sarımsaklı şampuan diye soracaksın,aktarlarda,eczanelerde hatta bazı marketlerde de bulabiliyorsun.ben mecitefendi yi önerıyorum,çam terebentın ekleyeceksekde sadece kapagının ceyregı yeterlı olacaktır fazlası cok sertleştirir sacını ve şampuanı cok sulandırır,bu arada sacını hergün değil de ıkı günde bir yıkamanı tavsiye ederim

canım yeni gördüm biraz gec bir cevap olacak ama sarımsaklı şampuan diye soracaksın,aktarlarda,eczanelerde hatta bazı marketlerde de bulabiliyorsun.ben mecitefendi yi önerıyorum,çam terebentın ekleyeceksekde sadece kapagının ceyregı yeterlı olacaktır fazlası cok sertleştirir sacını ve şampuanı cok sulandırır,bu arada sacını hergün değil de ıkı günde bir yıkamanı tavsiye ederim

çam terebentin saçı dökmüyor doğru ben yapıyorum bir tel bile dökülme yok bende.fakat exradan saç uzatmıyor normal her zamanki gibi uzuyor ayda 1 cm..ben de bebe şampuanımın içine terebentin koyuyorum 750 ml bebe şampuanıma 1 şişe terebentin boşaltıyorum ama şampuan kaskatı oluyor.ben çok koyduğum halde böyle oluyor nasıl oluyorda sizin şampuan sulanıyor anlamadım

Canım ne olur bana da yardım edin, saçlarım hızla dökülüyor ve kopuyor ve de çok yavaş uzuyor. Hızlı uzaması için kerastes ürünlerini kullanmak veya katkısız garantili keratin seti kullanmak arasında kaldım. Kullanan varsa yazsın lütfen?

Back
X