Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçım açıcıyla yandı, yıprandı, mahvoldu..Ne yapabilirim ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
8 sene önce platin sevdasına yaktılar saçımı lastik gibi oldu ve elimde kaldı koptu
gözümü kararttım amerikan tipi bişey kestirdim öyle böyle değildi çaresi yoktu
eşim asker arkaadaşım diye dalga geçiyordu aslında fenada olmamıştı baya modern duruyodu :9:
o aralar oğlumda bebek olduğundan onunla uğraşmaktan anlayamadım nasıl uzadığını
geçen sene yine açtırırken yandı ama yinede kestirmicem dedim kestirmedim
benim saçlarımda beyaz çok ırsi kalın telli aileden saçlar dökülme hiç olmaz ama çabuk beyazlıyor hepimizin
beyaz çok diye boyatmak zorundayım yani
bende platin seviyorum beyazda en kullanışlı saç platin çünkü
her boyada bir santim kestirdim
günlük fön çekiyordum daha az belli oluyodu yanıklar hatta sağlıklı gibi görünüyordu
şimdi saçlarım sırtımda çok sağlıklı sinamekil kürün üçüncüsünede başladım geçen gün yine kestirdim bir iki santim
yanan saçlarınızı yağdan uzak tutun daha çok kurutuyor
yumurtalı bakımları uygulamaya özen gösterin
ben hep öyle yaptım çok şükür artık uzadı belime kadar uzatıcam kafaya koydum :34:
darısı başınıza....

Haklısın ama dipten uca berbat zaten boşa kestirdim çokça, bir mucize ya sinemaki kürü yapıyorum uzasın ılık süte maya karıştırıyom badem yağı zeytin yağ yumurta sarısı sürüyom ama düzelecek gibi değil bunlarla benimde isteğim zaten biri çıksada şunu şunu yaptım dese valla duamızı alır bu çok kötü bir durummuş
Canım artık duymayan kaldı mı bilmiyorum ama kırık veya yanan saçı onarak dunyada tek madde katkısız keratin bakımı yapmandır. Bunu evde kendın cok rahatlıkla yapabılıyorsun. Sabah yıkayınca da sonucları hemen alıyorsun.

Canım benimki yanmakla kalmadı belli bir kısmı koptu mahvoldu saçlarım belimin altında olan saçlarım omuzlarımın bile üstünde hem saçımı düzeltmek hemde uzatmak için bir sürü ürün ve kür denedim sonunda buldum patentli keratin kullanarak saçlarımı önce düzelttim sonra uzattım şimdi sadece bakım için kullanıyorum.

Back
X