Saç Rengi ve Saç Boyama saçım başım

gececikedi

boş
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
524
322
73
kizil-sac-rengi-2.webp
kizilsacmodelleri.webp
HAftalardir sac rengimle cebellesiyorum yarin esimle kuafore gidicez ama hala karar vermis degilim
Koyu kizil kullandigim renk rihannaninki

Bide sari ve acik kizil var bu iki renk arasinda karar veremedim gonlum acik kizila daha cok kayiyor ama sariyida ozledim yakismaya gelince ikiside yakisiyor yesil goz beyaz ten oyuzden karar veremedim kac haftadir esime soruyorum oda ikisinden birini secmiyor ikiside guzelmis sanki yarisini sari yarisini kizil yapicam ^^ nolsakkiii

Acik kizil motorcu kiyafetleri falan insanlarin bakislarina hazir ol derim. Umarim kisileri karistirmiyorumdur? Coook abartili bence bariz kirmizi.
YOk karistirmiyorsunda ustteki koyu kizili kullaniyorum oda dikkat cekiyor zaten acikcasi onu pek dusunmek istemiyorum icime sinsin diye kararsiz kaldim

kizil degil ki bu kirmizi. bence dogal hayatta olmayan renkler cok itici ve avam duruyor.

Dediğin gibi yeşil gözlü isen kesinlikle kızıl. . Sarı artık herkeste var Ombre falan da yaptırıyor esmerler onlara bile gidiyor..
Ama Kızıla baksana hem nadir hem güzel. .
hurrem-sac-rengi-irlanda-kizili.webp
images (1).webp

direk konuya girer girmez 1. resim harika didim :) sanada yakışcağını üşünüyorum bunun bi ton acığını denersin istersen ama 2. deneme

kizil degil ki bu kirmizi. bence dogal hayatta olmayan renkler cok itici ve avam duruyor.
Ozaman sari diyebilirsin arkadasim ^^
direk konuya girer girmez 1. resim harika didim :) sanada yakışcağını üşünüyorum bunun bi ton acığını denersin istersen ama 2. deneme
1.resimdeki zaten kullandigim renk 2.resimdeki gibi yada sari istiyorum aslinda ama acik kizil daha cok

Acik kizil tavsiye ederimm:)

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-03-15-51-34.webp
    Screenshot_2014-10-03-15-51-34.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 159
??:)

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-03-15-56-34.webp
    Screenshot_2014-10-03-15-56-34.webp
    30 KB · Görüntüleme: 138
  • Screenshot_2014-10-03-16-00-23.webp
    Screenshot_2014-10-03-16-00-23.webp