- Konu Sahibi ANGELLOLITA
-
Slm bayanlar.Ben sacîmi gecen sene kestim herzamanki gibi kendi kuaforumde fakat istedigm kadarkisaltmadigi icin ,1 kac hafta sonra baska bir kuaforde kestim kesmez olayadim!Kestikten sonra sacimda dokulme,incelme,oldu ve uzamiyo artik uclarinda kiriklar var fonden dolayi evde ucundan kestim azcik kendine gelir die ama bi faydasi olmadi.tekrar kendi kuaforume gidip ucundan kestirmek istiyom ve onden percem vermek istiyom.sacim tahmini 1 sene falan olduomuz hizamin altinda olan sacim, sadece goğus hizama kadar uzadi.Lutfen yardim edim sacimi onaracak, dolgunluk verecek,parlaklik verecek,uzatacak,besleyecek bir karisim urun farketmes bilen varsa lutfen yardimci olsun acil.
Canim ben olsam sactan iyi anlayan bir kuafore gider sac nereden gucsuzlesmeye, cansiz olmaya basliyor onu ogrenirdim. Cunku yeni gelen saclarin cansiz gelmez kesimden dolayi olusan sorunlarda.. ne kadar bakim yaparsan yap sac olduyse kurtaramiyosun kesim tek care.. neyse eger sacim cok kisa kalmayacaksa cansiz kisim kesildiginde kestirirdim. Kisacik kalicaksa ve istemiyorsamda entele ile saclarimin uzamasini hizlandirir daha sonra diger kismi kestirirdim. Benim sacim boyama sirasinda boyle oldu.. kesimden sonra 15 gun surmezdi yine kirilmasi uclarinin.. cansiz kismi tamamen kestrdim su anda massaallahi var nazar degmesin :)
valla canım elden elede değişiyor..kendi kuaförüne git tekrardan kestir..badem yağı sür sürekli.ben diğer öyle bakımlara pek inanmıyorum..badem yağını kirpkiklerime kaşlarıma bile sürüyorum ben..saçların sana küsmüş belliki..kuaför değiştirme bence..ben kendi kuaförmden başka bi kuaföre asla güvenemem.hadi fön felan neysede.saç bu...sen dön kuaförüne gene..
Umarim saclariniz istediginiz sagliga ve uzunluga ulasir. Sanirim tekrar kestirmeniz gerekecek.
Yanliz konuyu guzellik,bakim &kozmetikler basliginda, sac bakimi kismina yazmaniz daha dogru olur.
Saça atılan ara makas saçları mahvediyor inceltiyo, inceldiği için cansızlaşıp dökülüyo bence o yüzdendir.Saçını kendi kuaförüne yeniden düzgün bi şekilde kestir sonra sağlıklı bi şekilde kimyasal değilde bitkisel şeyler kullanarak bakım yap kendine gelir umarım saçların.
bakım serumları maskeleri var kozmetikçilerde saçına göre verirler... Birde bitkisel olarak hint yağını çok ama çok duyuyorumm bakımı onarımı için parlaklık için...
Uzaması içinde şampuan içine ( sarımsak özlü bitkisel şampuan) çamterebentin atıyormussun 1 kapak kadar...
Bunlara bende baslıcam inşallah çünkü çok fazla gözlemliyorum bu konuları heryerde yazıyor ve sonçlar çok iyi
canim ben olsam sactan iyi anlayan bir kuafore gider sac nereden gucsuzlesmeye, cansiz olmaya basliyor onu ogrenirdim. Cunku yeni gelen saclarin cansiz gelmez kesimden dolayi olusan sorunlarda.. Ne kadar bakim yaparsan yap sac olduyse kurtaramiyosun kesim tek care.. Neyse eger sacim cok kisa kalmayacaksa cansiz kisim kesildiginde kestirirdim. Kisacik kalicaksa ve istemiyorsamda entele ile saclarimin uzamasini hizlandirir daha sonra diger kismi kestirirdim. Benim sacim boyama sirasinda boyle oldu.. Kesimden sonra 15 gun surmezdi yine kirilmasi uclarinin.. Cansiz kismi tamamen kestrdim su anda massaallahi var nazar degmesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?