Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçım ince telli, az ve de cansız :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Bigbangd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
280
83
13
Bir kadının en önemli yerlerinden biri saçlarıdır ama maalesef ben saçlarımı hiç sevmiyorum. İnce telli, az ve de cansız... Tek iyi yanı parlak olması... Aslında o da iyi değil çünkü yağlı gibi duruyor. Neyse... Bende kansızlık ve de d vitamini eksikliği var acaba saçım bu yüzden cansız? Siz saçınızı nasıl canlı ttutyorsunuz bana kesin çözüm lazım. Birde benim saçımın önünde gül var. Ondan nasıl kurtulabilirim?

Benimde ince telli gür gorunmesi icin hepsini ayni hizada kestiriyorum esit boyu yani. Birde cok fazla dökülüyor napcam bilmiyorum

Saçının canli ve gür olmasi eksikliklerini tedavi etmenle mümkün ancak. Ikisi de sac dokulmesi ve kalite kaybina sebep oluyor cunku. Bir doktora görün ve verdigi ilaclari kullan bi kac ay icinde degerlerin duzelir ve kalitesi artar. Ben de d vit ve kan degerlerimi yukselttikten sonra bir sürü yeni saçım cikti. Actigim konuda resmim de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…