Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım ne yapacagim :(

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kizlar platin sarinin ustune acik kahve boyadim siyah oldu baktim ara ara sarilar çıkmaya baslamis yikadikca dipler siyah napacagim ben neyle boyayayim bi daha zaten oryalden yiprandilar kendi rengime donup kalsin istiyorum bi boya daha kaldırır mi simsiyah olmadan kahverengi tonlarini neyle boyarsam yakalarim artik kuaforlerden nefret ettim boyayim bi daha mi diyorum nolur yardim edin boya olarak palette 5.0 kullanmistim

hiç üzülmeyin platin sarısıysa 1 aya kalmadan eski haline döner çünkü sarının ve oryalin üstüne koyu renk boyansa dahi tutmuyor. hızlı akıtmak için kepek şampuanı ve beyaz sabun iyi geliyor.

palette 5.0 açık kahve kim dedıyse size kandırmış 7tonlarında alacaktınız boyayı.küllü kızılsız bir renk ıstıyorsanızda sonu 1 li boya alacaksınız mesela 7.1 gibi

dipleri platın değilse yani 1 santim bile varsa renk tutar orda doğal saça boyanmış oluyor çünkü.ondan dipler siyahtır.siz bir kuaföre gidin

Neden vazgeçtin ki platinden. 1 ay sonra özlersin bak platini bir baaskasinds görünce ya da eski fotolara bakinca

Koyu renkler çabuk akıyor üzülmeyin bu aralar biraz sık yıkayın saçlarınızı

Cikolata kahve tonları kızıllık verir.. kahvenin cogu tonu
Küllü boyamasi lazım
çikolata kahve olmaz haklısın küllü renkle 2 kez boyayınca oturur renk.koyu renkler sert ifade veriyor yüze çok az kadına yakışıyor .7.1 8.1 fresh ve genç gösteriyor

Ya ben de saçıma bir değişiklik yapmak istiyorum ama güvendiğim kuaför yok cevremde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…