- Konu Sahibi mizirtilicizirti
-
hiç üzülmeyin platin sarısıysa 1 aya kalmadan eski haline döner çünkü sarının ve oryalin üstüne koyu renk boyansa dahi tutmuyor. hızlı akıtmak için kepek şampuanı ve beyaz sabun iyi geliyor.Kizlar platin sarinin ustune acik kahve boyadim siyah oldu baktim ara ara sarilar çıkmaya baslamis yikadikca dipler siyah napacagim ben neyle boyayayim bi daha zaten oryalden yiprandilar kendi rengime donup kalsin istiyorum bi boya daha kaldırır mi simsiyah olmadan kahverengi tonlarini neyle boyarsam yakalarim artik kuaforlerden nefret ettim boyayim bi daha mi diyorum nolur yardim edin boya olarak palette 5.0 kullanmistim
palette 5.0 açık kahve kim dedıyse size kandırmış 7tonlarında alacaktınız boyayı.küllü kızılsız bir renk ıstıyorsanızda sonu 1 li boya alacaksınız mesela 7.1 gibiKizlar platin sarinin ustune acik kahve boyadim siyah oldu baktim ara ara sarilar çıkmaya baslamis yikadikca dipler siyah napacagim ben neyle boyayayim bi daha zaten oryalden yiprandilar kendi rengime donup kalsin istiyorum bi boya daha kaldırır mi simsiyah olmadan kahverengi tonlarini neyle boyarsam yakalarim artik kuaforlerden nefret ettim boyayim bi daha mi diyorum nolur yardim edin boya olarak palette 5.0 kullanmistim
Cikolata kahve tonları kızıllık verir.. kahvenin cogu tonuCikolata kahve tonlarını kullanın
Koyu renkler çabuk akıyor üzülmeyin bu aralar biraz sık yıkayın saçlarınızıKizlar platin sarinin ustune acik kahve boyadim siyah oldu baktim ara ara sarilar çıkmaya baslamis yikadikca dipler siyah napacagim ben neyle boyayayim bi daha zaten oryalden yiprandilar kendi rengime donup kalsin istiyorum bi boya daha kaldırır mi simsiyah olmadan kahverengi tonlarini neyle boyarsam yakalarim artik kuaforlerden nefret ettim boyayim bi daha mi diyorum nolur yardim edin boya olarak palette 5.0 kullanmistim
bende platini bu ay koyulaştırdım 8.1 e boyadım kendim ama eski havası kalmadı doğruya doğruNeden vazgeçtin ki platinden. 1 ay sonra özlersin bak platini bir baaskasinds görünce ya da eski fotolara bakinca
Hayırlı uğurlu olsun. Cokta koyuya boyamamissin istersen dönersin . Ben artik hic o toplara girmiyorum pisman olacağımı biliyorum çünkübende platini bu ay koyulaştırdım 8.1 e boyadım kendim ama eski havası kalmadı doğruya doğru
çikolata kahve olmaz haklısın küllü renkle 2 kez boyayınca oturur renk.koyu renkler sert ifade veriyor yüze çok az kadına yakışıyor .7.1 8.1 fresh ve genç gösteriyorCikolata kahve tonları kızıllık verir.. kahvenin cogu tonu
Küllü boyamasi lazım
kimin var kiYa ben de saçıma bir değişiklik yapmak istiyorum ama güvendiğim kuaför yok cevremde
insan secim yapıyor ya dışarda 1000 lira verip saçım yanacak ya da evde 20 liralık boya ile saçım yanacak.kimin var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?