Saç Rengi ve Saç Boyama Sacima boya tutar mi? (Resimli)

_ALmiNa_

bitti.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
391
83
298
Kızlar kumral üzerine koyukahve yapildi 9 ay önce aktı fotoğraftaki gibi oldu ben çok açık bir renk istemiyorum kumral kahve vs istiyorum evde kendim boyayabilir miyim açıcı olmadan tutar mi?

Birde atıyorum 6.1 boyadım 1 ay sonra dip geldi yine 6.1 alıp sadece diplere mi süreceğim yoksa tüm saça mi? Suyla karıştırılıyor yapılıyormuş ama saç yıpranmaz mi?
Kuafore gitmek istemiyorum parayla rezil oluyorum ilkkez kendim yapacağım bir el atın nolur :-):-):-)

Istediğim rengin fotoğrafında ekliyorum tam olarak böyle degilde bu tonlarda

Eklentiler

• IMG_20150921_162353.webp
    IMG_20150921_162353.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 384
  • kullu-kahve-sac-rengi.webp
    kullu-kahve-sac-rengi.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 1.403
Son düzenleme:
bu senin sacından daha acık bir renk . eger 9 aydır sacını boyamıyorsan çıkan saclarınla boyalı kısım arasında renk farkı oluşur ve bu renk tonu da tutmaz bence

Aslında okadar açık bir renk değil doğal rengime yakın bir renk daha sonra uzayınca balyaj attırmak istiyorum şu resimdeki gibi de olabilir

Eklentiler

• unnamed (3).webp
    unnamed (3).webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 230
anladıgım kadarıyla ilk fotodaki senin sacın, ikincideki de istediğin saç rengi.
yalnız o saç rengini 6.1 ile elde edemezsin ki.
7.1 ile boyaman gerekiyor

anladıgım kadarıyla ilk fotodaki senin sacın, ikincideki de istediğin saç rengi.
yalnız o saç rengini 6.1 ile elde edemezsin ki.
7.1 ile boyaman gerekiyor

Aslında hiç boyamadım kendim saç boyaları hakkında da bilgim yok sadece örnek vermiştim okadar açık olmasa da olur sarı çok kullandım kuaförler mahvetti mecburen kestirdim doğal tonlar istiyorum

Aslında hiç boyamadım kendim saç boyaları hakkında da bilgim yok sadece örnek vermiştim okadar açık olmasa da olur sarı çok kullandım kuaförler mahvetti mecburen kestirdim doğal tonlar istiyorum
7.1 güzel ve doğal bir ton ama kendi saç rengine yakın istersen 6.1 daha uygun.

Henüz gidemedim kuaföre açıcı olmadan kahve tonları tutar mıı?? Var mı cevabı olan.

Back
X