anladıgım kadarıyla ilk fotodaki senin sacın, ikincideki de istediğin saç rengi.
yalnız o saç rengini 6.1 ile elde edemezsin ki.
7.1 ile boyaman gerekiyor
7.1 güzel ve doğal bir ton ama kendi saç rengine yakın istersen 6.1 daha uygun.Aslında hiç boyamadım kendim saç boyaları hakkında da bilgim yok sadece örnek vermiştim okadar açık olmasa da olur sarı çok kullandım kuaförler mahvetti mecburen kestirdim doğal tonlar istiyorum
Peki bu saç rengim üzerine renk farklılıkları olmadan tutar mı? Altta akmış bir boya var.7.1 güzel ve doğal bir ton ama kendi saç rengine yakın istersen 6.1 daha uygun.
büyük ihtimalle 2 renk olur sacınız dibinizle diğer kısmı farklı olurPeki bu saç rengim üzerine renk farklılıkları olmadan tutar mı? Altta akmış bir boya var.
Tesekkürler cevaplarınız için:)
Şöyle yapıyım mı peki önce gidip kuaföre boyatıyım sonra burda dip boya için yardım isteyim:)büyük ihtimalle 2 renk olur sacınız dibinizle diğer kısmı farklı olur
Bağrınız saçlarınızı boyadınız mı boyayınız mıŞöyle yapıyım mı peki önce gidip kuaföre boyatıyım sonra burda dip boya için yardım isteyim:)
Anlamadım:)Bağrınız saçlarınızı boyadınız mı boyayınız mı
ay yanlış yazmışım :)saçlarınızı boyattınızmı merak ettim:)Anlamadım:)
:)) hayır boyatmadım henüz bayramdan sonra boyatacağım inşallah:)ay yanlış yazmışım :)saçlarınızı boyattınızmı merak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?