Şampuan ve Saç Kremleri Saçıma uygun şampuan hangisi?

Black99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
357
141
18
31
Selam herkese...
Benim sorunum saçlarım Saçlarım dalgalı,orta uzunlukta, kalın telli ve çok gür.
Ayrıca saçlarım çok fazla dökülüyor ama hala çok gür hiç azalmıyor.sizce şampuanla ilgilisi var mıdır veya kremle? Hangi şampuanı kullanayım krem kullanayımmı kullanacalsam hangisi olsun? (Şuan kullandığım elseve çok memnunum) bir de çok fazla düğümleniyor saçım uçları çok inatcı.
Düzleştirdiğim zaman üstünden bir kaç kere geçmem gerekiyor ve uçları tam düzleşmiyor.düzleşen yerlerde 2 dk sonra bozuluyor.nasış bi şampuan gerekir bu inatçı saçaa??

Eğer saç diplerinde bariz bir açılma yoksa mevsimlik dökülmedir, dert etme. Bir süre sonra yavaşlamaz ya da durmazsa bir doktora görünürsün, kansızlık, vit eksikliği vs olabilir. Saç kremi yeterli gelmiyordur düğümlenme konusuna gelince. Bende muzdaribim ondan. Elseve'in arı sütlüsünü kullanırken iyidi saçlarım, o bitince kırılma karşıtını denemek istedim bin pişman oldum. En son sinir olup 1 tutamı kesmiştim düğümü açılmayınca.. Büyük ihtimalle krem yetersiz gelmiştir. İmkanın varsa daha yoğun yapılı bir kreme geçebilir ya da maske kullanabilirsin krem yerine

Kanımda demir eksikliği var ilaç kullanıyorum acaba ilgisi yokmudur?
Saçımda değişiklik yok hala aynı.krem kullansamda kullanmasamda aynı.düğümü biraz tarakla zorlayınca açabiliyorum o çok sıkıntı olmuyor da işte dökülme..
Kalın telli ve gür saç sahibi olmak çok zor.keşke ince telli olsaydı:/mesaj için teşekkürler

Demir eksikliği dökülmeye neden oluyor, en az 1 ay kullanman gerekiyor ilacı saç dökülmesinin yavaşlaması için o yüzden hemen kesilmezse dert etme.

Saç uçlarından 1 cm kadar kestirmeni tavsiye ediyorum.
Ancak o şekilde canlanır saçların.
Benimde kalın telli ve gür saçlarım var bende elseve kullanmaya başladım çok memnun kaldım.
Şu yeni çıkan mucizevi besleyici şampuanı ve yağını aldım ben açıkcası kreme ihtiyaç duymuyorum şimdilik.
Avuç avuç krem kullanırım normalde ve yine istediğim sonucu alamazdım fakat şu mucizevi yağ 6 çiçek özlü olan adı gibi mucize gerçekten çok iyi geldi saçlarım bi sakinleşti duruldu kesinlikle tavsiye ederim. Ama önce bi kestir uçlardan kestirmenin daha çok faydası var inan ki.

Çok teşekkürler yorum için.bahsettiğiniz şampuanın markası nedir acaba hiç duymadım da?
Uçlarını aldırabilirim ama korkuyorum çünkü annem de benimle birlikte geliyor ve o çok kısaltır saçımı eminim.
Neyse şampuanın markası ne?
Belki iyi gelir.

:)) korkma sen 1 cm kestirmek istiyorum dediğin zaman aksini yapamaz dişini göster :))
Loreal elseve 6 mucizevi besleyici şampuan ve mucizevi bakım yağı benim dediğim canım..

şampuanın hangi çeşidinin kullanıyosun elseve bende dökülme yaptı yeşildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…