Saç Şekillendiriciler saçımdaki yanık kokusu

rmys8585

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
5
1
1
29
Arkadaşlar merhaba. Benim saçlarım çok yoğun şekilde kıvırcık ve saçımı kıvırcık kullanmıyorum. Her zaman düzleştiriyorum ve genellikle ısısı çok yüksek oluyor. Fakat saçımı duzleştirdikten sonra saçımda çok yoğun bir yanık kokusu oluyor. Öneriniz var mı?

ayy canım yapma.demek ki saçlarını yakıyorsun,1 yıla kalmaz o saçlar mahvolur sonra bakımlar falan uğraşır durursun.ben ara verdim maşa ve düzleştiricilere. rowenta row brush activ volume & shine almayı düşünüyorum. bununla fön çeksen yanık kokusu olmayacaktır eminim.bir de kullanmadan önce ısı koruyucu,saç serumları falan kullan ki saçın min zarar görsün.

Saç serumunu denicem teşekkürler.. Ama düzleştiriciden vazgeçemem çünkü, saçlarım kıvırcıkken gerçekten berbat.

anladım,saç şekilsizce mecbur şekil vermek gerekiyor
serum da kullan ısı koruyucu da.bir de buhar dengesini ayarlayan saçın nem dengesini koruyan düzleştiriciler var.onlardan alırsan eminim yanmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…