- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Yıpranmış saçı kesmekten başka çare yok güzel bir kesim yaptırın ve kendi rengine ya da açma olmayacak şekilde boyayın. Belki tahlillerde sıkıntı vardır hiç baktırdınız mı bilmiyorum bütçe varsa olaplex ürünleri saçı kurtarıyor
Keratine rağmen mi böyle ? Son zamanlarda hiç klorlu suya girdiniz mi ? Veya apartman borçları kireçlenmiş olabilir mi benim başıma geldi malesefSaçımı yeni kestirdim ve keratin bakımı yaptırdım zaten en çok üzen de bu. Tahlil baktırmayalı epey oldu ona baktıracağım haklısınız çünkü normal bir kuruluk değil bu.
Bence keratin bakımı bakımdan çok zararlı ben de hep yaptırdım ama artık yaptırmıyorum sadece görüntüyü güzelleştiriyor. Hala var mı bilmiyorum ama doanın keratin maskesi benim saçımı yumuşacık yapıyor belki kıyafetler yüzünden de elektrikleniyo olabilir. hyaluronic asit yüz serumu varsa sıvı saç kreminden sonra onu sürün hapsediyor nemiSaçımı yeni kestirdim ve keratin bakımı yaptırdım zaten en çok üzen de bu. Tahlil baktırmayalı epey oldu ona baktıracağım haklısınız çünkü normal bir kuruluk değil bu.
Saclariniza zeytinyag sürün benimde yanmişti zeytinyagi ile toparladim .en yakin zaman da da güzel iş bulursunuz inşallah dert etmeyin .allah böyle dert versin ya hastalik vermesin caresi bulunmayan. kökü sizde cok şükürSadece yazmak istiyorum, çaresiz bir dert olmadığını biliyorum ama bu dönemi çabucak geçirmek istiyorum. Geçen Kasım ayında kendime vakit ayıramadığım için (tabii başka problemler de vardı) işten ayrıldım ve spora başladım, sağlıklı yaşamaya, cildim ve kendime iyi gelecek besinler tüketmeye başladım. Pilatesle devam ederek 14 kilo verdim Ekim, Kasım aylarında ışıldıyordum adeta. Sonra pilatese ara verdim maddi olarak zorladığı için, daha doğrusu kayıt yaptırdığım stüdyoda sürekli sigara içilip durduğundan ötürü oraya gitmedim paramı da yaktım malesef.
Bu arada yazın açtırma işlemi yaptırdığım saçlarımı yaz boyu bakımlarla destekleyerek sorunsuzca kullandım, hatta ipek gibi olmasına şaşırdım. Ama son bir iki aydır kendimi tanıyamıyorum saçlarıma her türlü bakımı yaptırmama rağmen kuru hatta sanki orealle yanmış gibi. Ya ben bu saçı tüm yaz çiçek gibi kullandım ne oldu anlamıyorum.
Bildiğiniz gibi iş arıyorum bu süreçte yaşadığım bazı talihsizliklere de üzüldüm ve bu iş durumunu çok hayatımın merkezine aldığımı fark ettim. İçten ve dıştan hastalanıyor gibiyim o ışıltım söndü.
Çözüm olarak iş aramaya ara vermek ve kendimle igilenmek istiyorum bir iki ay. Zaten iş arasam da görüşmeler sonuçlanmadığı için bir şey de değişmeyecek aslında. Yeni bir pilates salonu buldum oraya başlayacak, diyetime devam edecek ve biraz kendimi iyileştirmeye çalışacağım. Saçlarım için de çözüm önerilerine açığım bu arada.
Allah başka dert vermesin diyerek satırlarıma son veriyorken, bir kez daha ekliyorum ben o Meredith Grey değilim
Neden memnun kalmadınız çok mu zarar veriyor saçaBence keratin bakımı bakımdan çok zararlı ben de hep yaptırdım ama artık yaptırmıyorum sadece görüntüyü güzelleştiriyor. Hala var mı bilmiyorum ama doanın keratin maskesi benim saçımı yumuşacık yapıyor belki kıyafetler yüzünden de elektrikleniyo olabilir. hyaluronic asit yüz serumu varsa sıvı saç kreminden sonra onu sürün hapsediyor nemi
İş arıyorsan zaten kafayı yemene az kalmıştırSadece yazmak istiyorum, çaresiz bir dert olmadığını biliyorum ama bu dönemi çabucak geçirmek istiyorum. Geçen Kasım ayında kendime vakit ayıramadığım için (tabii başka problemler de vardı) işten ayrıldım ve spora başladım, sağlıklı yaşamaya, cildim ve kendime iyi gelecek besinler tüketmeye başladım. Pilatesle devam ederek 14 kilo verdim Ekim, Kasım aylarında ışıldıyordum adeta. Sonra pilatese ara verdim maddi olarak zorladığı için, daha doğrusu kayıt yaptırdığım stüdyoda sürekli sigara içilip durduğundan ötürü oraya gitmedim paramı da yaktım malesef.
Bu arada yazın açtırma işlemi yaptırdığım saçlarımı yaz boyu bakımlarla destekleyerek sorunsuzca kullandım, hatta ipek gibi olmasına şaşırdım. Ama son bir iki aydır kendimi tanıyamıyorum saçlarıma her türlü bakımı yaptırmama rağmen kuru hatta sanki orealle yanmış gibi. Ya ben bu saçı tüm yaz çiçek gibi kullandım ne oldu anlamıyorum.
Bildiğiniz gibi iş arıyorum bu süreçte yaşadığım bazı talihsizliklere de üzüldüm ve bu iş durumunu çok hayatımın merkezine aldığımı fark ettim. İçten ve dıştan hastalanıyor gibiyim o ışıltım söndü.
Çözüm olarak iş aramaya ara vermek ve kendimle igilenmek istiyorum bir iki ay. Zaten iş arasam da görüşmeler sonuçlanmadığı için bir şey de değişmeyecek aslında. Yeni bir pilates salonu buldum oraya başlayacak, diyetime devam edecek ve biraz kendimi iyileştirmeye çalışacağım. Saçlarım için de çözüm önerilerine açığım bu arada.
Allah başka dert vermesin diyerek satırlarıma son veriyorken, bir kez daha ekliyorum ben o Meredith Grey değilim
Neden memnun kalmadınız çok mu zarar veriyor saça
14 kilo vermeyi kıskananlar butonuyum
Mecburiyetiniz yoksa iş aramanıza ara verip kişisel bakımınıza özen gösterin. Aktarlarda bulunan doğal yağlarla haftada 1-2 gün saçınıza bakım yapabilirsiniz
saç alışıyor sürekli istiyor ve sadece dış kısmını kaplıyor bakım yerine görüntüsünü düzeltiyor bence. zaten kuaförler hep açma ile birlikte pazarlıyor. Kokusu vs zararlı bence inanmıyorum zararsız olduğuna bir çok bakımı denedim keratin bakımıyla ilgili ve buna karar verdim 16-17 yaşında başladım yaptırmaya 21 gibi bıraktım ama bu benim saçımla alakalı olabilir ince telli düz saçlarım var olaplex, saç serumları yeterli geliyorNeden memnun kalmadınız çok mu zarar veriyor saça
saç alışıyor sürekli istiyor ve sadece dış kısmını kaplıyor bakım yerine görüntüsünü düzeltiyor bence. zaten kuaförler hep açma ile birlikte pazarlıyor. Kokusu vs zararlı bence inanmıyorum zararsız olduğuna bir çok bakımı denedim keratin bakımıyla ilgili ve buna karar verdim 16-17 yaşında başladım yaptırmaya 21 gibi bıraktım ama bu benim saçımla alakalı olabilir ince telli düz saçlarım var olaplex, saç serumları yeterli geliyor
sen benim dediğim şeyi bir yap saçı ıslatıp hyaluronic asitli bir yüz serumu sür gerçekten saçları topluyor nemi hapsetti için.Ben yaptırıyorum ama düzleştirici kullanmıyor sadece fönle kurutuyor ve çok iyi sonuç aldım ama bu sefer sanki keratin değil de asit sürdü saçıma öyle bir kuruma
Evet pahalı ama keratin bakımı da ucuz değil bana no 3 6 ay gidiyor onun dışında okay ve doa keratin maskesi kullanıyorum ve mutlak saç serumu sıvı saç kremi kullanıyorum. Benim saçlarım simsiyah açık kumral kullanıyorum anca böyle toparlıyorOlaplex de ciddi pahalı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?