Saç Kesim Şekilleri Saçımı acil kestirmek istiyorum kızlar aşırı sıkıldım bu saçtan

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

uykucuyuz

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
61
1
6
İstanbul
Kızlar saçlarım şuan omzumun biraz altında ve düzleştirmesem dalgalı böyle acayip bi şekli var gerçi ben her hafta düzleştiren biriyim saçımı küt kestirmek istiyorum hani bi yanı uzun bi yanı kısa veya bı yanını kazıtmak lutfen bu konuda bana yardımcı olurmusunuz :))

böyle bir saç modeli mi düşünüyorsun yüzünün şeklini bilmiyorum ama saç kazıttırmak bayanda hoş durmuyor ama kendine güveniyorsan neden olmasın $images.webp

sürekli fön çeken biriyseniz o dediğiniz modeli kullanabilirsnz o zmn.. unutma beni dizisinde ki asu nun saçı gibi birşey güzel olablr

eklenti kısmına gel altta ordan resim ekle var ordan ekleyebilirsin canım cevap kısmında altta

saçını yana atmışsın zaten kazıtılmş gibi bi poz olmuş ama çok cici bi suratın var kat verdir kestir ama kazıtma derim seçim senin taabi

Öncelikle teşekkür ederim :) Kat kestirmeyide düşündüm ama kuaför düzleştiren biriysen hiç tavsiye etmem dedi çabuk yanar die uçları aslında önceden saçım belımdeydı 1-2 aydır bu halde

Öncelikle teşekkür ederim :) Kat kestirmeyide düşündüm ama kuaför düzleştiren biriysen hiç tavsiye etmem dedi çabuk yanar die uçları aslında önceden saçım belımdeydı 1-2 aydır bu halde

Güzelim, bu yüze her şey yakışır. Ama tavsiyem en güzel olabilmen için öncelikle saçlarını çene hizana kadar küt kestirip ardından sağ tarafını kazıtabilirsin.

Küt kestirmeye o kadar çok korkuyorumkı yakışmazsa bunun dönüşüde olmaz uzayana kadar

Asıl kestirmezsen bir daha uzatma şansını çok geçlere bırakırsın güzelim, yanları kazıtmak farklı gösterse de uzatma konusunda diğerleri ile ciddi farklar olacağından mütemadiyen kestirmen gerekecektir.

Back
X